Open Procurement Albania

“Supervizion punimesh Rehabilitim i rrëshqitjes në segmentin rrugor Qafë Mali-Fierzë”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Supervizion punimesh Rehabilitim i rrëshqitjes në segmentin rrugor Qafë Mali-Fierzë”
Nr. Reference REF-32256-06-08-2022
Vlera / Fondi Limit 2 083 231,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-06-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 21-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. BN PROJECT
2. Engineering Consulting Group
3. G B Civil Engineering
4. HE & SK 11
5. MAGNA CHARTA
6. NOVATECH STUDIO
7. Palma Construction & ZENIT&CO
8. S&L STUDIO
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HE & SK 11 11
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 852 534,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-07-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2223040
  Data e lidhjes se kontrates 19-07-2022
  Kohezgjatja e kontrates 7 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BN PROJECT per arsye:
  -Nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të kërkuara në DST , konkretisht:
  A.Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 1. (b)
  1. Ofertuesi duhet të paraqesë:
  b. Sigurimin e Ofertës, sipas Shtojcës 3;
  B.Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.1
  2.3.1. Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për shërbimet e mëparshme të ngjashme, të kryera gjatë tre viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, në një vlerë jo më të vogël se 20 % të vlerës së fondit të limit të kësaj kontrate.
  C.Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.2
  2.3.2 Operatori ekonomik duhet të paraqesë licencë të vlefshme për mbikëqyrje të lëshuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë sipas përcaktimit në VKM nr. 759, datë 12.11.2014 “Për licencimin profesional të individëve dhe subjekteve juridike që do të ushtrojnë veprimtari në fushën e studimit e të projektimit në ndërtim dhe mbikqyrjes e koaludimit të punimeve të zbatimit në ndërtim”, ndryshuar me VKM-në nr.943, datë 28.12.2016”, sipas kategorive të kërkuara në DST: Operatori ekonomik nuk plotëson pikën NS-20 (Shpime gjeologo-inxhinierike, puse e shpime për ujë).
  D.Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4 2.3.4.Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e kësaj kontrate duhet të disponojë fuqi punëtore minimalisht 4 persona për periudhën Nëntor 2021 - Prill 2022.

  2. Engineering Consulting Group per arsye:
  -oferta ekonomike me vlerë 1,754,880.13 lekë (pa tvsh), e paraqitur nga ky operator është poshtë vlerës minimale të lejuar 1,842,073.69 lekë (pa tvsh) kjo në kundërshtim me Vendimin nr. 354, datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim” dhe Rekomandimin nr. 5585, datë 25.07.2017 të Agjencisë së Prokurimit Publik”.

  3. G B Civil Engineering per arsye:
  Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.3. OE nuk disponon stafin e nevojshëm për realizimin e kësaj kontrate, pasi mbikëqyrës të propozuar për këtë procedurë janë të angazhuar në kontratë tjeter në proces ndërtimi të lidhur me Autoritetin Rrugor Shqiptar për të cilën kanë plotësuar edhe deklaratat përkatëse (disponueshmërisë) për kontratën aktive në Autoritet.

  4. MAGNA CHARTA per arsye:
  -sipas Vlerësimit të Propozimeve Teknike ky operator është vlerësuar me 61 pikë. Minimumi i pikëve të Propozimit Teknik për të vazhduar me vlerësimin e propozimit ekonomik është 70 pikë.

  5. Palma Construction & ZENIT&CO per arsye:
  -Nuk ka plotesuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.3. BOE nuk disponon stafin e nevojshëm për realizimin e kësaj kontrate pasi mbikëqyrës të propozuar për këtë procedurë janë të angazhuar në kontratë tjeter në proces ndërtimi të lidhur me Autoritetin Rrugor Shqiptar për të cilën kanë plotësuar edhe deklaratat përkatëse (disponueshmërisë) për kontratën aktive në Autoritet.

  6. S&L STUDIO per arsye:
  - oferta ekonomike me vlerë 1,825,587.60 lekë (pa tvsh), e paraqitur nga ky operator është poshtë vlerës minimale të lejuar 1,842,073.69 lekë (pa tvsh) kjo në kundërshtim me Vendimin nr. 354, datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim” dhe Rekomandimin nr. 5585, datë 25.07.2017 të Agjencisë së Prokurimit Publik”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 11 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 11 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 11 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 11 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 102 datë 25 Korrik 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data