Open Procurement Albania

“Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Plani i Bardhë”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Plani i Bardhë”
Nr. Reference REF-43044-09-22-2022
Vlera / Fondi Limit 8 888 210,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 05-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “ARENA MK” SHPK
2. “GR ALBANIA” SHPK
3. “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” SHPK & “ALBEGIS&CO” SHPK
4. “MCE” SHPK
5. TOWER

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. “ARENA MK” SHPK - 8,200,000 Leke
2. “GR ALBANIA” SHPK - 8,204,000 Leke
3.“ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” SHPK & “ALBEGIS&CO” SHPK - 8,280,000 Leke
4.“MCE” SHPK - 7,968,000 Leke
5.TOWER- 6,750,266
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GR ALBANIA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 204 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9844800
  Data e lidhjes se kontrates 25-11-2022
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -TOWER, per arsye:
  -oferta e paraqitur është nën vlerën minimale të lejuar, kjo, në përputhje me VKM nr. 354,datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikimin të territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”, si dhe në mbështetje të Udhëzimit të Agjencisë së Prokurimit Publik nr.5585 prot datë 25.07.2017 “Rekomandim mbi mënyren e përcaktimit të tarifave minimale të specifikuara në Vendimin e Këshillit të Ministrave nr.354, datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikimin e territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 176 datë 27 Dhjetor 2022
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data