Open Procurement Albania

Supervizion punimesh “Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 3”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh “Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 3”
Nr. Reference REF-64347-03-30-2023
Vlera / Fondi Limit 17 674 151,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 18-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. “CIVIL CONS” SHPK
2. BOE “INVICTUS” SHPK & “M.A.G PARTNERS” SHPK
3. “A & E ENGINEERING” SHPK

Ka qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës së sipërcituar ofertuesi i meposhtem:
1. BOE “INVICTUS” SHPK & “M.A.G PARTNERS” SHPK, me vlere 15,792,000
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “INVICTUS” SHPK - “M.A.G PARTNERS” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 792 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 18950400
  Data e lidhjes se kontrates 30-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 100 datë 11 Dhjetor 2023

  Më datë 29.05.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është protokolluar ankesa e operatorit ekonomik “A & E ENGINEERING” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “A & E ENGINEERING” SHPK.

  Më datë 19.09.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e operatorit ekonomik “A & E ENGINEERING” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi skualifikimin e operatorit ekonomik “A & E ENGINEERING” SHPK, duke e kualifikuar atë.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular Ankese
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data