Open Procurement Albania

Mirëmbajtja e rrugës Kardhiq-Delvinë, Loti-7 (Tuneli)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtja e rrugës Kardhiq-Delvinë, Loti-7 (Tuneli)
Nr. Reference REF-69560-05-17-2023
Vlera / Fondi Limit 86 870 520,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 21-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ALKO IMPEX CONSTRUCTION” SHPK
2. “HTM” SHPK
3. “ILIRIADA” SHPK
4. “SALILLARI” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SALILLARI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 80 709 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 48 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. HTM SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.1 te DST, pasi nuk ka paraqitur deshmi per realizimin me sukses te nje ose disa kontratave per sherbimet e meparshme, te ngjashme, te kryera gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates, ne nje vlere jo me te vogel se 40 perqind te vleres se fondit limit te kesaj kontrate.

  2. ILIRIADA SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.1 te DST, pasi nuk ka paraqitur deshmi per realizimin me sukses te nje ose disa kontratave per sherbimet e meparshme, te ngjashme, te kryera gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates, ne nje vlere jo me te vogel se 40 perqind te vleres se fondit limit te kesaj kontrate.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 31.07.2023 pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Alko Impex Construction” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kundërshtimin e kualifikimit të operatorit ekonomik “Salillari” SHPK

  Më datë 13.09.2023, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi kërkesën e ankimuesit dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të përfundojë procedimin administrativ për ankesën e operatorit ekonomik “Alko Impex Construction” SHPK
  2. Ngarkohet zyra e financës të kryejë veprimet përkatëse për derdhjen në Buxhetin e Shtetit të tarifës financiare të paguar nga operatori ekonomik “Alko Impex Construction” SHPK.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SALILLARI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-69560-05-17-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Perllogaritja e Fondit Limit
  Formular Ankimimi Alko Impex Construction SHPK
  Formular Vendimi Nr. 901/2023

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data