Open Procurement Albania

Supervizion punimesh Zgjerimi i rruges Elbasan- Qafe- Thane (Faza III)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh Zgjerimi i rruges Elbasan- Qafe- Thane (Faza III)
Nr. Reference REF-83563-10-12-2023
Vlera / Fondi Limit 23 075 043,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 13-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 30-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. “A & E ENGINEERING” sh.p.k
2. BOE “ARABEL – STUDIO ARABEL – STUDIO” & “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” & “CIVIL CONS”
3. “ARENA MK”
4. “C.E.C GROUP”
5. “INFRATECH”
6. BOE “INVICTUS” & “HYDRO-ENG CONSULTING”
7. “TOWER”

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:

1. “A & E ENGINEERING” sh.p.k, me vlere 22,971,600 Lekë pa TVSH dhe 265,80 pike
2. BOE “ARABEL – STUDIO ARABEL – STUDIO” & “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” & “CIVIL CONS”, me vlere 22,374,000 Lekë pa TVSH dhe 272,40 pike
3. “ARENA MK”, me vlere 21,500,000 Lekë pa TVSH dhe zero pike
4. “C.E.C GROUP”, me vlere 23,052,000 Lekë pa TVSH dhe 256,20 pike 5. “INFRATECH”, me vlere 21,229,040.17 Lekë pa TVSH dhe 263,40 pike
6. BOE “INVICTUS” & “HYDRO-ENG CONSULTING”, me vlere 21,000,000 Lekë pa TVSH dhe 259,20 pike
7. “TOWER”, me vlere 21,229,000 Lekë pa TVSH dhe 258,60
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ARABEL – STUDIO ARABEL – STUDIO” - “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” - “CIVIL CONS”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22 374 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-12-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 26848800
  Data e lidhjes se kontrates 19-12-2023
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE TAULANT dhe ARKIMADE sh.p.k, per arsye:
  -Inxhinier ndertimi strukturist eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  2. GR ALBANIA sh.p.k, per arsye:
  -Stafi teknik eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  3. BOE HTS COMPANY& HE & SK 11, per arsye:
  -Stafi teknik eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  4. BOE INFRA PLAN dhe ASH ENGINEERING, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur deshmi per sherbime te ngajshme

  5 . MCE, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur deshmi per sherbime te ngajshme

  6. BOE ZENIT CO dhe DERBI E ZETAKONSULT, per arsye:
  -Stafi teknik eshte i angazhuar ne nje kontrate tjeter

  7. ARENA MK, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte ekonomike anomalisht te ulet
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 105 datë 29 Dhjetor 2023
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data