Open Procurement Albania

Mirembajtje Rutine me Performance rruga SarandeButrint + rruga Metoq-Cuke-Pllake-Xarre + rruga Cuke-Kanali i Cukes + rruga K/Qafe MuzineDelvine-Ura e Gajdarit 65.4 km.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Objekti i Tenderit Mirembajtje Rutine me Performance rruga SarandeButrint + rruga Metoq-Cuke-Pllake-Xarre + rruga Cuke-Kanali i Cukes + rruga K/Qafe MuzineDelvine-Ura e Gajdarit 65.4 km.
Nr. Reference REF-73979-06-07-2018
Vlera / Fondi Limit 30 802 752,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 05-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Neal - 86 SHPK & Kupa SHPK
Sark & Ardmir SHPK
Jody Kompani SHPK & Arti SHPK
Be – Is SHPK
Eral Konstruksion Company SHPK
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Jody Kompani SHPK - Arti SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22 555 880,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 27067056
  Data e lidhjes se kontrates 29-08-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ”Sark” shpk & “Ardmir” shpk 2. ”Be – Is” shpk 3. “Eral Konstruksion Company” shpk 4. ”Neal - 86” shpk & “Kupa” shpk Përkatësisht për arsyet e mëposhtme: 1. Sark shpk & Ardmir shpk:
  Rezulton se nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Kontrata e bashkepunimit te paraqitur, lidhur midis shoqerive pjesemarrese ne kete procedure prokurimi, eshte bere vetem ndarja e puneve dhe sherbimeve ne perqindje dhe jo elementet konkrete, që do të kryejë secili nga anëtarët e ketij bashkimi .

  2. BE - IS shpk: Rezulton se nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Operatori ekonomik “BE - IS shpk”, ka nderhyre ne preventivin e dhene si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore, kjo ne kundershtim me to.

  3. Eral Construksion Company:
  rezulton se nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit si me poshte:
  Ne lidhje me mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik sic parashikohet ne piken 2.3.7, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit, rezulton qe ky operator nuk ka paraqitur deshmi per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion.
  4. Operatori ekonomik ”Neal - 86” shpk & “Kupa” shpk :
  Ka paraqitur oferte anormalisht te ulet dhe nuk ka paraqitur asnje sqarim dhe asnje analize cmimi te ofertes se tij pas kerkeses se KVO.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Kompani SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Kompani SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Kompani SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Jody Kompani SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster REF-73979-06-07-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.34 - Dt.27-08-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.36 - Dt.10-09-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data