Open Procurement Albania

Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Ura e Leklit – Kelcyre + rruga Kelcyre – Permet + rruga Valare – Erind – Cajup + rruga K/Dhuvjan – Libohove 63.3 km

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Objekti i Tenderit Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Ura e Leklit – Kelcyre + rruga Kelcyre – Permet + rruga Valare – Erind – Cajup + rruga K/Dhuvjan – Libohove 63.3 km
Nr. Reference REF-74001-06-07-2018
Vlera / Fondi Limit 37 526 939,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 06-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Eral Construksion SHPK & Alb Shpresa SHPK
Jodi Company SHPK
Beqiri SHPK
Vagalat SHPK & Curr SHPK i
Cobial SHPK
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Eral Construksion shpk - Alb Shpresa
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25 405 720,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-12-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 30486864
  Data e lidhjes se kontrates 21-12-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “Eral Konstruksion“shpk,” & “Alb Shpresa‘shpk,” ne daten 10.08.2018 prane AK. Ka marrë përgjigje në datë: 15.08.2018, me shkresen nr. 555 nga AK . Ne daten 24.08.2018 ky subjekt ka paraqitur ankese prane KPP .
  Komisioni i Prokurimit Publik me vendimin nr.742/2018 ka vendosur te pranoje ankesen e Bashkimit te Operatoreve Ekonomike “Eral Konstruksion“shpk & “Alb Shpresa”shpk, duke e kualifikuar kete Bashkim te Operatoreve Ekonomike. Nga ana e Autoritetit Kontraktor u be rivleresimi i ofertave ne daten 20.11.2018 duke kualifikuar dhe klasifikuar fitues Bashkimin e Operatoreve Ekonomike “Eral Konstruksion“shpk & “Alb Shpresa”shpk.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Operatori ekonomik Beqiri shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Ne kundershtim me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit vertetimi NR.T00356452 date 13.06.2018 (Per pagim detyrimesh) dhe vertetimi nr.T00336858 date 04.06.2018 jane te panenshkruar elektronikisht
  Per kapacitetin teknik “Fabrike asfaltobetoni (QKL & Leje mjedisore) në pronësi / me qira ose kontrate furnizimi”, operatori ekonomik Beqiri shpk ka marre me qera impjantin nga subjekti “Spartaku shpk”, date 04.07.2018. Nga dokumentacioni i paraqitur nga subjekti “Don Jurge shpk” pjesemrres ne kete procedure, rezulton qe subjekti “Spartaku shpk”, date 06.07.2018, i ka nenshkruar ketij te fundit nje kontrate furnizimi, me afat 2 vjecar cfare verteton faktin qe kontratat jane fiktive dhe te pavlefshme.

  3.Bashkimi i operatoreve ekonomike “Vagalat “ &”Curri”shpk :
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Ne licencen profesionale te shoqerise Vagalat pjese e ketij bashkimi me nr.NZ 1929/9 date 19 .11.2012 dhe nga te dhenat e formularit E-SIG, rezulton se per te gjithe drejtuesit teknik nuk jane paguar sigurimet shoqerore Ekstrakti i gjendjes aktuale te shoqerise leshuar nga QKB eshte i pa nenshkruar elektronikisht. Subjekti “Vagalat “ pjese e ketij bashkimi nuk ploteson kriterin 2.3.1, kriterin e punimeve te ngjashme.

  4.Operatori ekonomik “Cobial” shpk :
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Oferta ekonomike mbart gabime aritmetike ne vlere me shume se 2% te vleres se ofertes ekonomike te ofruar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Eral Construksion shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Eral Construksion shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Eral Construksion shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Eral Construksion shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Shpresa viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Shpresa viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Shpresa viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Shpresa viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster REF-74001-06-07-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.51 - Dt.24-12-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.52 - Dt.31-12-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data