Open Procurement Albania

Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km
Nr. Reference REF-73300-06-04-2018
Vlera / Fondi Limit 96 442 439,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-06-2018
Data e mbajtjes se tenderit 28-06-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues ALB SHPRESA SHPK
CURRI SHPK
Marsi SHPK
FLORIDA SHPK
JUBICA SHPK
GECI SHPK
VLLAZNIMI SHPK
Adem Pojani SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GECI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 91 027 381,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-07-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 109232857
  Data e lidhjes se kontrates 30-07-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Adem Pojani :
  Nuk plotëson asnjë nga kriteret e kualifikim pasi nuk është ngarkuar asnjë dokument ligjor në sistem.

  2. “ JUBICA”sh.p.k:
  Nuk plotëson kushtin per kualifikim per sa ju perket mjeteve Borepastruese, pasi keto mjete jane te njejta me mjetet borepastruese te perdorura ne prokurimin me objekt "Mirembajtje Rutine dhe Dimerore me Performance Rruga Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge DomajDraj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km", ne te cilin jeni kualifikuar dhe renditur i pari, prandaj mjetet tuaja rezultojne te angazhuara ne kundershtim me ate qe eshte percaktuar ne kriteret per kualifikim.

  3. “MARSI” sh.p.k
  Nuk plotëson kriteret teknike per kualifikim pasi ju mungojne 3 nga mjetet e punës të kërkuara sëbashku me dokumentacionin përkates, si më poshtë:
  - Kamion vete-shkarkues 8-12 t, cope 1.
  - Kontrate furnizimi per asfaltobeton, në pronësi/qera.
  - Makineri për vijëzim rrugor, me bojë bikomponente.

  4. “ CURRI” sh.p.k
  Nuk plotëson kriteret per kualifikim sipas kerkasave te DST.
  - Shërbimet e ngjashme të paraqitura nuk plotesojne 40% që kërkohet në DST
  - Borëpastruse ka paraqitur 2 copë nga 4 që kërkohen.

  5. “ ALB SHPRESA” sh.p.k:
  Nuk plotëson kriteret per kualifikim pasi rezulton se : Kontrata e qerase me shoqerine " Mela" per makineri me Nr 1590.Rep, Nr 475 Kol.Dt 28.06.2018 te marra me qera , Kontrata Nr 1589 Rep.,Nr 474 Kol. dt 28.06.2018 per furnizim me asfaltobeton me shoqerine " KirchberegerAlbania si dhe kontrata me Nr 1652 Rep.,Nr 480 Kol. dt 30.06.2018 me Sokol Dako jane te marra per tjera objekte.

  6. “ VLLAZNIMI” sh.p.k
  - Mungon Fatura e shlyerjes se Energjise Elektrike Muaji Maj 2018;
  - Nuk plotëson kriteret teknike mbasi ju mungojne pothuase pjesa me e madhe e makinerive, të tilla si: Nuk ka Rul vibrues copë 1, Kamiona vetshkarkues 8-12 ton cope 4,Prese asfalti cope 1, Autobetonjere cope 1, Asfaltshtruese cope 1, Mjete per vendosje parmake metalik cope 1, Borepastruese cope 4, Kamionçine mbi 1 ton cope 1, Fadroma cope 2, Kontrata furnizimi me asfalt, Set semaforesh cope 1, Makineri per vizim rrugesh cope 1.
  - Nuk ka pika liçence si NP-5, NP-12.
  - Nuk ka kontrate me Ing. Mjedisi.
  - Oferta eshte plotsuar gabim ajo pas korrigjimit del disa here me e madhe si fondi limit. Konkretisht nuk ka respektuar formularin e preventivit tek kolona çmimi eshte lek/Km/ne muaj ka vendosur çmimin 1.200.000 lek /Km ne muaj dhe nuk e ka shumëzuar per 24 muaj që është afati, prandaj kjo ofertë është plotësuar gabim . Shuma e paraqitur nga ana juaj si oferte është për një muaj, po te shumëzohet me 24 muaj ajo del miliarda.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GECI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GECI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GECI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GECI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-73300-06-04-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.30 - Dt.30-07-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.32 - Dt.13-08-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data