Open Procurement Albania

"Ndërtim Rruga Kardhiq – Delvinë, Loti 7’’.

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit "Ndërtim Rruga Kardhiq – Delvinë, Loti 7’’.
Nr. Reference REF-19520-04-24-2019
Vlera / Fondi Limit 2 332 573 946,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 17-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Alb Building & BE-IS & F &S & C.E.C Group & Nord – Comat
Fusha & Aydiner Inssat Anonim Sikerti & Gjeokonsult & Co
Gener 2 & SEEDC Consulting & Infra Konsult
Gjoka Konstruksion & Cobial & Gr Albania & Geoportal
IRCOP & Sulova Ndertim Prodhim & Vega & A & E Engineering
PE VLA KU & A L T E A & GEO Studio 2000 & TAULANT & SPHAERA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Gjoka Konstruksion - Cobial - Gr Albania - Geoportal
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 789 598 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-08-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marre pergjigje date 27.06.2019. dhe 28.06.2020 . KPP vendim nr. 510/2019,date 01.08.2019 dhe Vendimin 260/2020, date 17.07.2020 heqje e pezullimit sipas Vendimin nr.260/5/2020, date 24.07.2020.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Bashkimi i operatoreve “Alb Building” & “BE-IS” &”F &S” & ”C.E.C Group &” Nord – Comat” , rezulton se nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve per kualifikim dhe kerkesave te AK sic eshte kerkuar ne DT .

  2. Bashkimi i operatoreve “Fusha” & “AYDINER INSAAT ANONIM Sikreti” dega Tirane & “Gjeo Konsult&co” , rezulton se nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve per kualifikim dhe kerkesave te AK sic eshte kerkuar ne DT .

  3. Bashkimi i operatoreve “GENER 2” & “Infrakonsult” & “Seed consulting” rezulton se nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve per kualifikim dhe kerkesave te AK sic eshte kerkuar ne DT

  4. Bashkimi i Operatoreve ekonomik “PE VLA KU” & “A L T E A shpk & GEO Studio 2000” & “TAULANT” & “SPHAERA” “, rezulton se nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime ____________________________________
  Vendim K.P.P 510/2019 datë 01.08.2019, eshte vendosur:

  Të pranojë ankesën e paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Gjoka Konstruksion” sh.a. & “Cobial” sh.p.k. & “JV “GR Albania” sh.p.k. & “Geoportal” d.o.o. degë e shoqërisë së huaj, për procedurën e prokurimit “Procedurë e Hapur”, me nr. REF19520-04-24-2019, me objekt: “Ndërtim Rruga Kardhiq – Delvinë, Loti 7”, me fond limit 2.332.573.946 lekë (pa TVSH), zhvilluar në datën 17.06.2019, nga autoriteti kontraktor, Autoriteti Rrugor Shqiptar.
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së për skualifikimin e bashkimit të operatorëve ekonomikë “Gjoka Konstruksion” sh.a. & “Cobial” sh.p.k. & “JV “GR Albania” sh.p.k. & “Geoportal” d.o.o. degë e shoqërisë së huaj. dhe të korrigjojë shkeljet e konstatuara si më sipër, duke e kualifikuar këtë operator ekonomik.


  ____________________________________
  VENDIM K.P.P 260/2020 datë 17.07.2020 eshte vendosur:

  1. Të përfundojë pezullimin e shqyrtimit administrativ të ankesës së bashkimit të operatorëve ekonomikë “Gjoka Konstruksion” sh.a, & “Cobial” shpk “JV” GR Albania” shpk & “Geoportal” doo, degë e shoqërisë së huaj nr.1517 protokolli viti 2019 dhe të vijojë me shqyrtimin në themel të pretendimeve të bashkimit të operatorëve ekonomikë ankimues. 2. Të pranojë ankesën e paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Gjoka
  Konstruksion” sh.a. & “Cobial” sh.p.k. & “JV “GR Albania” sh.p.k. & “Geoportal” d.o.o. degë e shoqërisë së huaj, për procedurën e prokurimit “Procedurë e Hapur”, me nr. REF19520-04-24-2019, me objekt: “Ndërtim Rruga Kardhiq – Delvinë, Loti 7”, me fond limit 2.332.573.946 lekë (pa TVSH), zhvilluar në datën 17.06.2019, nga autoriteti kontraktor, Autoriteti Rrugor Shqiptar.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gjoka Konstruksion viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gjoka Konstruksion viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gjoka Konstruksion viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Gjoka Konstruksion viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.17 - Dt.30-04-2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 53 datë 10 Gusht 2020
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Termat e References
  Ndryshim shtojce

  GRAFIKU I PUNEVE PER OBJEKTIN "NDERTIM RRUGA KARDHIQ - DELVINE LOTI 7"

  VENDIM K.P.P 260/2020 datës 17.07.2020

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data