Open Procurement Albania

“Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Objekti i Tenderit “Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Nr. Reference REF-21278-05-09-2019
Vlera / Fondi Limit 3 379 608,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 21-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Anakonda Security
Anakonda
Nazeri 2000
Taulant i
Bizhga 1
A-L Security
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANTI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3,160,218.16
  Data e shpalljes se fituesit 09-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3792261.79
  Data e lidhjes se kontrates 12-09-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa:
  Operatoret ekonomike “Taulant i” sh.p.k. dhe ”A-L Securit y” shpk kane bere ankesa prane AK dhe KPP.
  Komisioni i Prokurimit Publik me Vendimin nr. 531/2019 date 13.08.2019 i ka pranuar keto ankesa.
  AK konform vendimit te KPP I ka kualifikuar keta operatore ekonomike.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori Ekonomik “BIZHGA 1” :
  Nuk ploteson kriteret e meposhtme:
  a. Deklarate mbi permbushjen e kritereve te pergjithshme (shtojca 4) nuk eshte plotesuar sipas nenit 45 te LPP , konkretisht nuk figuron ortaku i vetem i shoqerise sipas ekstraktit te QKR. b. Nuk ploteson kriterin e Qendres se Kontrollit konform Udhezimit nr. 130 date 05.03.2018 te Ministrit te Puneve te Brendshme , kreu 7, pika D/5 ku Qendra e Kontrollit duhet te miratohet cdo dy vjet. Qendra e Kontrollit eshte jashte afatit dy-vjecar.
  c. Nuk ploteson kriterin e Dokumentit te Performances mbi menyren e ushtrimit te aktivitetit te Operatorit Ekonomik. Sipas vertetimit nr. 485/1 date 13.02.2019 te leshuar nga DPV Gjirokaster rezulton qe Operatori Ekonomik “BIZHGA – 1” te kete mangesi.

  2. Operatori Ekonomik “A-L SECURITY” :
  Nuk ploteson kriteret e meposhtme :
  a. Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri. Operatori Ekonomik “A-L SECURITY” dhe Operatori Ekonomik “TAULANTI” kane paraqitur vertetime nga OSHEE Gjirokaster perkatesisht me nr. 676 prot dhe nr. 677 prot date 14.05.2019 per te njejten Kontrate dhe me te njejtin Kod, megjithese keta Operatore Ekonomike kane Qendra Kontrolli te ndryshme sipas vertetimeve te leshuara nga DPV Gjirokaster. Bazuar ne nenin 65 te VKM nr. 914 date 29.12.2014, “Per mirat imin e rregullave te Prokurimit Publik”, i ndryshuar te dy Operatoret Ekonomike skualifikohen nga procedura.
  b. Nuk ploteson kriterin e Qendres se Kontrollit pasi sipas Udhezimit nr. 130 date 05.03.2018 te Ministrit te Puneve te Brendshme , kreu 7, pika D/5 ku ne aktin e miratimit te Qendres se Kontrollit bashkelidhet lista dokumentacionit dhe pajisjeve.

  3. Operatori Ekonomik “TAULANTI” skualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e meposhtme :
  a. Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri. Operatori Ekonomik “A-L SECURITY” dhe Operatori Ekonomik “TAULANTI” kane paraqitur vertetime nga OSHEE Gjirokaster perkatesisht me nr. 676 prot dhe nr. 677 prot date 14.05.2019 per te njejten Kontrate dhe me te njejtin Kod, megjithese keta Operatore Ekonomike kane Qendra Kontrolli te ndryshme sipas vertetimeve te leshuara nga DPV Gjirokaster. Bazuar ne nenin 65 te VKM nr. 914 date 29.12.2014, “Per mirat imin e rregullave te Prokurimit Publik”, i ndryshuar te dy Operatoret Ekonomike skualifikohen nga procedura.
  b. Nuk ploteson kriterin e Qendres se Kontrollit pasi sipas Udhezimit nr. 130 date 05.03.2018 te Ministrit te Puneve te Brendshme , kreu 7, pika D/5 ku ne aktin e miratimit te Qendres se Kontrollit bashkelidhet lista dokumentacionit dhe pajisjeve.
  Operatoret ekonomike “Taulanti” sh.p.k. dhe ”A-L Securit y” shpk kane bere ankesa prane AK dhe KPP.
  Komisioni i Prokurimit Publik me Vendimin nr. 531/2019 date 13.08.2019 i ka pranuar keto ankesa. AK konform vendimit te KPP I ka kualifikuar keta operatore ekonomike. Pas hedhjes se shortit Operatori Ekonomik “Taulant i” sh.p.k. eshte shpallur fitues.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.19 - Dt.13-05-2019
  Shpallja e Fituesit Nr.37 - Dt.16-09-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.23-09-2019
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data