Open Procurement Albania

Loti i pestë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Gështenje). Me nje sasi prej 40 kv me vlere totale (çmim fillestar) 20 000 leke pa TVSH.

Seller authority Local Unit Fushë-Arrëz
Auction Object Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore, Kërpurdhave, Frutave të Boronicës Dëllinjes së kuqe, Gështenjes dhe Manaferrave.
Loti i pestë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Gështenje). Me nje sasi prej 40 kv me vlere totale (çmim fillestar) 20 000 leke pa TVSH.
Reference No.
Initial value ALL 20,000
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Anuluar ankandi
Auction announcement date in bulletin 01-07-2019
Last date of Submitted Documents 22-07-2019
Auction held date 22-07-2019
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Mungesë të ofertave.
  Auction place Bashkia Fushë-Arrëz
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.26 - Dt.01-07-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.31 - Dt.05-08-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data