Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 75 32 981,667,231 24 143,198,520 117,614,796

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje doreza, sapun për duart, xhel dezinfektues, alkool dhe pastrues për sipërfaqe. 12,252,481 Njoftuar Fituesi 12,195,912.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb 2,100,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 15.9 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sigurimi i jetes, shendetit dhe pasurise, te gjyqtareve te Kolegjit te Posaçem te Apelimit 3,987,000 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA & SICRED & SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA 3,606,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Mirembajtje impiantesh elektrike per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 4,165,988 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 4,026,889.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Drejtorine Arsimore Rajonale Tirane 2,278,212 Rishpallje me Njoftim Fituesi Edlira Sulaj 274 700 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti V "Blerje Autoambulanca Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve " 19,916,667 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 19,800,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I: Blerje Këpucë për Akademinë e Sigurisë 1,510,400 Njoftuar Fituesi Blerina Sadiku 1,510,400.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Sigurim i detyrueshëm i mjeteve motorike TPL 2,123,892 Njoftuar Fituesi ANSIG 2,123,540.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Sigurim kasko i mjeteve motorrike 332,010 Njoftuar Fituesi ANSIG 332,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sigurim jete dhe shëndeti për komisionerët e komisionit të pavarur të kualifikimit 4,600,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA & SICRED & SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA 4,392,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje këpucë për uniformën verore për Policinë e Shtetit 16,668,000 Njoftuar Fituesi DONIANNA 19 300 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I: Sigurim kasko i mjeteve motorrike 13,795,331 Njoftuar Fituesi ANSIG 13787845.21
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II: Sigurim i detyrueshëm i mjeteve motorrike TPL 72,075,595 Njoftuar Fituesi ANSIG 72,029,990.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza 744,358,551 Njoftuar Fituesi KPL sh.p.k. 743834734.19
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza. Lidhur Kontrata KPL sh.p.k.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Për Shërbimin Gatim dhe Shpërndarja e Ushqimit (Katering) në pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranë.” 9,871,216 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 9831742.2
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Për shtimin e 42 pikave shtesë të shërbimit të gjendjes civile pranë materniteteve dhe shtimin e kapaciteteve të Rrjetit të komunikimit online të shërbimit të gjendjes civile 29,989,242 Lidhur Kontrata ALBANIAN SATELLITE COMMUNICATIONS 29,898,400.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti XII “Blerje automjet fuoristradë për Autoritetin Kombëtar të Ushqimit” . 4,441,667 Lidhur Kontrata HYUNDAI AUTO ALBANIA 3,600,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. “Blerje autoveture me kalueshmëri të lartë SUV për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit”. 3,000,000 Njoftuar Fituesi HYUNDAI AUTO ALBANIA 2,700,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. “Blerje automjeti për Agjencinë Kombëtare të Turizmit” . 9,999,999 Njoftuar Fituesi MEKTRIN MOTORS 9,999,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim i lyerjeve dhe mirëmbajtje për Spitalin Rajonal Berat 2,266,666 Lidhur Kontrata TOTILA SHPK 1,600,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim i lyerjeve dhe mirëmbajtje për Spitalin Rajonal Berat 2,266,666 Lidhur Kontrata TOTILA SHPK 1,600,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. “Blerje automjeti SUV për Qendrën Kombëtare të Biznesit” . 2,500,000 Njoftuar Fituesi HYUNDAI AUTO ALBANIA 2,490,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VI. “ Blerje automjeti 8 + 1 për Drejtorinë e Shërbimeve Qeveritare”. 2,659,166 Njoftuar Fituesi HYUNDAI AUTO ALBANIA 2,650,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VII. Blerje automjeti për transport materialesh + personash (i vogel) 4+1 vende për Drejtorinë e Shërbimeve Qeveritare” . 1,958,333 Njoftuar Fituesi PORSCHE ALBANIA SHPK 1,900,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VIII “Blerje Fuoristradë për Shërbimin Gjeologjik Shqiptar” . 2,612,601 Njoftuar Fituesi HYUNDAI AUTO ALBANIA 2,600,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IX “Blerje automjet per transport materialesh+personash (i vogel) 4+1 vende (Kombi) për SHÇBA” . 2,000,000 Njoftuar Fituesi PORSCHE ALBANIA SHPK 1,995,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje ndërtimore e ndërtesës së Ministrisë së Mbrojtjes. 1,250,000 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 899,110.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1: Furnizim me lëndë djegëse për automjeteDiesel(Gazoil). 1,418,340 Lidhur Kontrata KASTRATI 16.4 % Marzh fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II “Furnizim me lendë djegëse për automjeteBenzine pa plumb”. 279,829 Lidhur Kontrata KASTRATI 17.4% Marzh fitimi.

MBESHTETES
Embassy of USA

Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data