Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 75 37 13,689,023,036 11 4,051,187,407 583,599,865

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 1001, 1002, 1003, 1004 dhe 1020 (Forcat Tokësore) 133,026,786 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1030 (Forcat Tokësore)"; 103,109,842 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 7 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 1040, 1050 (Forcat Tokësore)"; 127,325,733 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 8 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1060 (Forcat Tokësore)"; 133,026,786 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Qendren Spitalore Universitare "Nene Tereza 111,688,382 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76 401,033,215 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1, Gazoil > 0.1, mazut) 126,758,723 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Ali Mihali Vlore 166,856,450 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 166,021,272.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 "Blerje fruta dhe perime, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 159,533,664 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 "Blerje ushqime koloniale, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 155,587,640 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 "Blerje mish dhe nenproduktet e tij, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 287,712,061 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 176,047,797 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 "Blerje buke gruri dhe simite, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 166,020,047 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi te tij 268,475,020 Rishpallur Prokurimi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 280,851,288 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 15.4 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Durres 113,617,233 Njoftuar Fituesi SHPRESA SHPK 112343962.18
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbimi i lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e Spitalit Universitar Obstetrik- Gjinekologjik Koço Gliozheni 248,838,780 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial 105,598,723 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 580,255,567 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 15.90 % Marzh Fitimi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 1,533,336,671 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 15.90 % Marzh Fitimi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, 499,120,815 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17.9 % Marzh Fitimi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse të lëngëta për përdorim termik civil dhe industrial” 120,749,523 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Lotin VII. “Furnizim me lëndë djegëse Naftë – F76”, 334,194,347 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Blerje dhe shpërndarje e uniformave dhe këpucëve të Policisë së Shtetit 2,800,347,570 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Për shërbimin e lavanderisë dhe hotelerisë për pacientët e hospitalizuar në pavionet e Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza" 1,117,059,801 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues.

103,263,609 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 271,043,290 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 16.40 % Marzh Fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniforma verore për Policinë e Shtetit 150,013,333 Njoftuar Fituesi GJERGJEFI & "TONI OIL" 47200 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza 744,358,551 Njoftuar Fituesi KPL sh.p.k. 743834734.19
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Shefqet Ndroqi 167,542,596 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 165868402.63

MBESHTETES
Embassy of USA

Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data