Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 75 69 2,602,503,393 - - -

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Qendren Spitalore Universitare "Nene Tereza 111,688,382 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III Riparim, mirembajtje automjetesh, per Drejtorine Vendore te Policise Lezhe 5,610,000 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - Blerje veze-Qarku Shkoder 82,638 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 - "Blerje mish dhe nenproduktet e tij"-Qarku i Shkoder 1,266,185 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij"-Qarku Shkoder 1,775,259 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite", 250,000 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij 1,497,837 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 3 - "Blerje mish dhe nënproduktet e tij 877,224 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Durrës - Loti 5 - “Blerje vezë”, 112,688 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite"-qarku Shkoder 400,000 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite" - qarku Lezhë . 796,311 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 - "Blerje mish dhe nënproduktet e tij" - qarku Lezhë. 1,216,519 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" - qarku Lezhë. 1,019,619 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - “Blerje vezë" - qarku Lezhë. 117,696 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - “Blerje vezë” 361,413 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - “Blerje vezë”-Qarku Diber 336,973 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - Blerje veze -Qarku Elbasan 575,958 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - Blerje peshq - Qarku Korçe 239,075 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - “Blerje vezë” 1,642,245 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - “Blerje vezë” 448,667 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - “Blerje peshq” 122,133 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - Blerje peshq 940,513 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - Blerje veze 3,509,339 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 - Blerje veze 57,713 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Ministrine e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural 3,997,847 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per punonjesit e Sherbimit Informativ te Shtetit" 10,116,000 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbimi i lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e Spitalit Universitar Obstetrik- Gjinekologjik Koço Gliozheni 248,838,780 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial 105,598,723 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Blerje uniformash dhe elementesh të tjera përbërëse të tyre për Drejtorinë Arsimore Rajonale Tiranë” 2,278,212 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Blerje Mikrobuz (vende te ulura 81) per Qendren e Botimeve per Diasporen" 2,980,963 Anuluar Procedura

MBESHTETES
Embassy of USA

Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data