Open Procurement Albania

Loti III: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit
Objekti i Tenderit Loti III: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë
Nr. Reference REF-04884-01-23-2019
Vlera / Fondi Limit 18 043 256,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-01-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-02-2019
Data e mbajtjes se tenderit 18-02-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues ALAR FOOD & SERVICE SHPK
NIKA SHPK
SHPRESA SHPK
NELSA SHPK
SORI-AL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHPRESA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 17 690 436,75
  Data e shpalljes se fituesit 10-04-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore sipas marrëveshjeve kuadër per secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje në datë 26.03.2019 me shkresën nr 511/3; datë 21.03.2019 me shkresën nr 503/1.

  Përkatësisht për arsyet e mëposhtem:
  1. ALAR FOOD & SERVICE SHPK :
  • Bazuar dokumentacionit të dorëzuar ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 2(c) te seksionit 3.3 Kapaciteti Teknik , pasi Leja e Mjedisit tipi C, kodi III.1.A e paraqitur nga ky operator rezulton qe te jete jo ne perputhje me adresen e ambjenit te paraqitur ne kontraten e qerase ku ky operator do te zhvilloje aktivitetin.

  2. Arsyet e skualifikimit të NIKA SHPK:
  • Nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT ne lidhje me personat e kerkuar, konkretisht nga 10 persona të kerkuar si kuzhinier, mercellogë dhe ndihmes kuzhinier, te rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 6 persona.

  3. NELSA SHPK :
  • Nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT ne lidhje me personat e kerkuar, konkretisht nga 10 persona të kerkuar si kuzhinier, mercellogë dhe ndihmes kuzhinier, te rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 3 persona.

  4. SORI-AL SHPK:
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike per kete lot.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  njoftim kontrate.docx
  Dokumentat e tenderit.doc
  MEMO +Njoftim Fituesi SHPRESA.docx
  NJOFTIM FITUESI-SISTEM.docx
  SQARIM NR.1.docx
  Shtojca nr.1.docx
  Dokumentat e tenderit.doc
  Formulari i Njoftimit të Kontratës së Nënshkruar 15.03.2019.docx
  SQARIM NR.1.docx
  Shtojca nr.1.docx
  Dokumentat e tenderit.doc

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data