Open Procurement Albania

Loti I. “Blerje autoambulancë modeli A”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Shërbimi Kombëtar i Urgjencës
Objekti i Tenderit Loti I. “Blerje autoambulancë modeli A”
Nr. Reference REF-82577-08-09-2018
Vlera / Fondi Limit 184 095 170,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 10-08-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-09-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-09-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues ALBANIA MOTOR COMPANY SHPK
HYUNDAI AUTO ALBANIA SHPK
MEKTRIN MOTORS SHPK
EURO PARTNERS SHPK
RRAPI MYZEQARI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBANIA MOTOR COMPANY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 163 642 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-09-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 196 371 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 01-10-2018
  Kohezgjatja e kontrates 17-12-2018
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik MEKTRIN MOTORS SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 të seksionit 2.3 Kapaciteti Teknik të DT, sepse ka paraqitur faturë tatimore shitje me OSHEE sh.a për autovinc dhe jo për mallra të ngjashme me objektin e prokurimit, si dhe me vlerë më të vogël se 30% e fondit limit për këtë lot.

  2. Operatori ekonomik EURO PARTNERS SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 2 të seksionit 2.3 Kapaciteti Teknik të DT, sepse nuk ka paraqitur autorizim lëshuar nga prodhuesi ose distributori i autorizuar nga prodhuesi i automjetit për autoambulancën, për tregtimin nga Euro Partners shpk. Ofertuesi ka paraqitur vetëm autorizim lëshuar nga prodhuesi i kabinës së pacientit të autoambulancës, në të cilën nuk përfshihet tregtimi i automjetit. .

  3. Operatori ekonomik RRAPI MYZEQARI P.F
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentat e kërkuar në DT.
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Loti I. “Blerje autoambulancë modeli A

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Shërbimi Kombëtar i Urgjencës
  Objekti i Tenderit “Blerje autoambulanca për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore”, ndarë në 2 (dy) lote.
  Loti I. “Blerje autoambulancë modeli A.
  Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit
  Nr. Reference REF-75251-06-18-2018
  Vlera / Fondi Limit 184 095 170,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 19-06-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-07-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 12-07-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda tre muajve nga data e lidhjes se kontratës, por jo me vone se data 20 dhjetor 2018.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data