Open Procurement Albania

Loti II: “Blerje uniformash, veshmbathjesh dhe elementesh të tjera, përbërëse të tyre për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Shërbimi Kombëtar i Urgjencës
Objekti i Tenderit Blerje uniformash, veshmbathjesh dhe elementesh të tjera, përbërëse të tyre.
Loti II: “Blerje uniformash, veshmbathjesh dhe elementesh të tjera, përbërëse të tyre për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore”.
Nr. Reference REF-33073-11-07-2017
Vlera / Fondi Limit 38 564 448,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-11-2017
Data e mbajtjes se tenderit 30-11-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Blerina Kapedani
Malbertex SHPK & I.D.K – KONSTRUKSION SHPK
D&E SHPK
Euro 2001 SHPK
MARSI&AL SHPK
Sulejman Meta
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MARSI & AL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 37 751 800,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 45 302 160,00
  Data e lidhjes se kontrates 26-03-2018
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje më datë 25.01.2018.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Bashkimi i operatorëve ekonomik Malbertex SHPK & I.D.K - KONSTRUKSION SHPK:
  • Nuk përmbush piken 2.3 (2) te kritereve te veçanta te kualifikimit, Konkretisht certifikata ISO 9001-2008 e paraqitur nga operatori ekonomik “I.D.K - KONSTRUKSION” SHPK nuk është e lëshuar për objektin e procedurës së prokurimit.
  Mostra e dorëzuar nuk përmbush të gjitha specifikimet teknike të kërkuara(sipas shkresës nr.02 datë 08.01.2018 të Laboratorit Fiziko-Mekanik dhe Kimik të Tekstilit dhe Lëkurës).

  2. Operatori ekonomik D&E SHPK:
  • Nuk përmbush piken 2 (ç) te kritereve te veçanta te kualifikimit, konkretisht vërtetimi që konfirmon shlyerjen e detyrimeve te maturuara te energjisë elektrike ka të papaguar muajin Tetor.
  • Nuk përmbush piken 2.3 (4) te kritereve te veçanta te kualifikimit, konkretisht nuk ka paraqitur mostra ditën e hapjes së procedurës.

  3. Operatori ekonomik “Euro 2001” SHPK:
  • Mostra e dorëzuar nuk përmbush të gjitha specifikimet teknike të kërkuara(sipas shkresës nr.02 datë 08.01.2018 të Laboratorit Fiziko-Mekanik dhe Kimik të Tekstilit dhe Lëkurës).

  4. Operatori ekonomik “Sulejman Meta” PF:
  • Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe asnjë nga dokumentet e kërkuara ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data