Open Procurement Albania

Loti III. "Blerje letër"

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti III. "Blerje letër".

Jane identifikuar si operator ekonomik i suksesshëm:
• Operatori ekonomik “MARKETING & DISTRIBUTION” SHPK, me nr. NIPT J72124001N me ofertë ekonomike (shumatorja e çmimeve për njësi), 2,756.04 leke pa tvsh.
• Operatori ekonomik “INTERLOGISTIC” SHPK, me nr. NIPT K21605003M me ofertë ekonomike (shumatorja e çmimeve për njësi), 2,778.76 leke pa tvsh.
• Operatori ekonomik “INFOSOFT OFFICE” SHPK, me nr. NIPT J62426002Q me ofertë ekonomike (shumatorja e çmimeve për njësi), 3,147.77 leke pa tvsh.
Nr. Reference REF-21359-05-09-2019
Vlera / Fondi Limit 4 133 083,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 10-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 03-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues INFOSOFT OFFICE
INTERLOGISTIC
IT GJERGJI KOMPJUTER
MARKETING & DISTRIBUTION
O F F I C E CENTER
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 28-06-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Jo me pak se 10 (dhjetë) ditë nga lidhja e kontratës/kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “O F F I C E CENTER” SHPK:
  a. Ofertuesi skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 6 të kritereve të veçanta për kualifikim të dokumenteve të tenderit, pasi nuk ka arriti të paraqesë ditën e hapjes së procedurës asnjë nga mostrat e kërkuara në DT.
  b. Ofertuesi skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1, germa “d” të kritereve të veçanta për kualifikim të dokumenteve të tenderit, duke mos arritur të vërtetojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-21359-05-09-2019

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data