Open Procurement Albania

“Blerje uniforma për Policinë e Shtetit dhe aksesorë që e plotësojnë”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit
Objekti i Tenderit Blerje uniforma për Policinë e Shtetit dhe aksesorë që e plotësojnë.
Fondi limit: 908,973,900 (nëntëqind e tetë milion e nëntëqind e shtatëdhjetë e tre mijë e nëntëqind) lekë pa TVSH.
Fondi i përllogaritur për vitin buxhetor 2018 është në vlerën prej 201,501,700 (dyqind e një milion e pesëqind e një mijë e shtatëqind) lekë pa TVSH.
Nr. Reference REF-82564-08-09-2018
Vlera / Fondi Limit 908 973 900,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 10-08-2018 
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-10-2018
Data e mbajtjes se tenderit 04-10-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i lëvrimit të mallit është:
  - Për sasitë e planifikuara për vitin 2018 afati i lëvrimit do të jetë: 30 ditë, 60 ditë dhe 100 ditë nga lidhja e kontratës, sipas listës së artikujve të përcaktuara në shtojcën 12 të dokumenteve të tenderit.
  - Për sasitë e planifikuara për vitin 2019 afati i lëvrimit duhet të jetë brenda 15 Prill 2019 2019 dhe pjesa tjetër brenda datës 2 Shtator 2019.
  - Për sasitë e planifikuara për vitin 2020 afati i lëvrimit duhet të jetë brenda datës 15 Prill 2020 dhe brenda datës 2 Shtator 2020.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shtyrje Afati
  SQARIM MBI SPECIFIKIMET TEKNIKE

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data