Open Procurement Albania

Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Drejtorine Arsimore Rajonale Tirane

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria Arsimore Rajonale Tirane
Objekti i Tenderit Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Drejtorine Arsimore Rajonale Tirane
Nr. Reference REF-44192-11-20-2019
Vlera / Fondi Limit 2 278 212,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-11-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-12-2019
Data e mbajtjes se tenderit 02-12-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues EDLIRA SULAJ
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Edlira Sulaj
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 274 700 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
  Data e shpalljes se fituesit 24-12-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës, brënda 20 ditëve.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë: 05.12.2019.
  Njoftimi i Klasifikimit pas rivlerësimit të ofertave është bërë në datë: 13.12.2019.
  Ankesa pas rivlerësimit nuk ka pasur.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-44192-11-20-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Drejtorine Arsimore Rajonale Tirane

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Drejtoria Arsimore Rajonale Tirane
  Objekti i Tenderit Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Drejtorine Arsimore Rajonale Tirane
  Nr. Reference REF-32341-08-01-2019
  Vlera / Fondi Limit 2 278 212,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 02-08-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-08-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 13-08-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues 3
  Operatore Konkurues BLERINA SADIKU
  EDLIRA SULAJ
  KEVIN CONSTRUKSION
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Blerina Sadiku
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 193 500 leke per njesi.
  Data e shpalljes se fituesit 27-08-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin:
  Nga lidhja e kontratës brënda 20 ditëve.
  Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër
  Kohëzgjatja në muaj: 24 (njëzetë e katër) muaj nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1. Arsyet e skualifikimit për “EDLIRA SULAJ” PF:
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 1, të seksionit 2.1 “kapaciteti ligjor/profesional” të kritereve të veçanta për kualifikim, pasi nuk ka paraqitur ISO 9001 (të vlefshme) të sistemit të menaxhimit të cilësisë.
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 1, të seksionit 2.2 “kapaciteti ekonomik dhe financiar” të kritereve të veçanta për kualifikim, pasi nuk ka paraqitur kopje të deklaratave të xhiros vjetore ose vërtetim nga administrata tatimore, për xhiron e realizuar në tre vitet e fundit nga data e zhvillimit të procedurës së prokurimit.
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 2, të seksionit 2.2 “kapaciteti ekonomik dhe financiar” të kritereve të veçanta për kualifikim, pasi nuk ka paraqitur kopje të certifikuar të bilancit të vitit 2016.
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 2, të seksionit 2.2 “kapaciteti ekonomik dhe financiar” të kritereve të veçanta për kualifikim, pasi kopjet e bilanceve të paraqitura për vitin 2017 dhe 2018 nuk janë të certifikuara pranë autoriteteve përkatëse tatimore.

  2. Arsyet e skualifikimit për “KEVIN CONSTRUKSION” SHPK:
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur asnjë prej dokumenteve të kërkuara në DT
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-32341-08-01-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data