Open Procurement Albania

Loti II. Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil)

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti II. Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil)
Nr. Reference REF-45108-11-27-2019
Vlera / Fondi Limit 24 551 193,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 16-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues KASTRATI SHPK & KASTRATI SHA
RESULI- ER
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI - KASTRATI SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15.4 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
  Data e shpalljes se fituesit 10-02-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1.“RESULI- ER” SHA:
  • Nuk ka paraqitur oferte ekonomike. nuk ka paraqitur asnje nga dokumentet e kerkuara ne DT
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:
  Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”.
  1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë;
  2. Spitali Rajonal Durrës.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-45108-11-27-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Aneks (I)

  Aneks (II)

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data