Open Procurement Albania

Blerje kepuce per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Shërbimi Kombëtar i Urgjencës
Objekti i Tenderit Blerje kepuce per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore
Nr. Reference REF-45433-12-03-2019
Vlera / Fondi Limit 5 491 457,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-12-2019
Data e mbajtjes se tenderit 16-12-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP
Blerina Sadiku
ELEKTROSEK
GENERAL PLUS
MARJO-MONDI
TRINITY TRADE COMPANY
MARSI & AL
UNIVERS PROMOTIONS
W.CENTER
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Blerina Sadiku
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8,140 leke per njesi
  Data e shpalljes se fituesit 13-01-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 45 nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s kualifikuar operatorët ekonomikë të më poshtëm:

  1) “A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP” SHPK :
  Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në raport me vlerën të paktën 40 % të fondit të marrëveshjes kuader.

  2) “ELEKTROSEK” SHPK :
  Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në raport me vlerën të paktën 40 % të fondit të marrëveshjes kuader.

  3) “GENERAL PLUS” SHPK :
  Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në raport me vlerën të paktën 40 % të fondit të marrëveshjes kuader.

  4) “ MARJO-MONDI” SHPK : Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në raport me vlerën të paktën 40 % të fondit të marrëveshjes kuader.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-45433-12-03-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data