Open Procurement Albania

Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Qendren Spitalore Xhaferr Kongoli Elbasan

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Qendren Spitalore Xhaferr Kongoli Elbasan
Nr. Reference REF-46137-12-13-2019
Vlera / Fondi Limit 81 401 951,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues SORI-AL SHPK
NIKA SHPK
KPL SHPK
Olta Sharra SHPK & Helios Gastronomi SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HELIOS GASTRONOMI - Olta Sharra
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 78 898 370,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor brenda marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kthyer përgjigje: Vendimi i KSHA-së me nr. 465/1 date 17.03.2020, Vendimi i KPP-së me nr. 161/1 datë 07.05.2020.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “NIKA” Shpk SHPK:
  • Operatori ekonomik “Nika” shpk skualifikohet pasi duke u bazuar në dokumentet e dorëzuara (kontratë pune, librezë pune dhe librezë shëndetsore), për të provuar nëse punonjësit zotërojnë eksperiencën 1 vjeçare në sektorin e sherbim gatimit sipas profesioneve në tabelën e pikës 4.1, të kapacitetit Teknik në DT, rezulton se nga 20 përsona të kërkuar si kuzhunier, ndihmëskuzhinier/sherbyesgatimi/kimist/mercelog/teknolog si dhe shofer, eksperiencën 1 vjeçare e zotërojnë vetem 5 persona.

  2. “KPL” SHPK:
  • Ofertuesi skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1, gërma “F” të kritereve të vecanta për kualifikim të dokumentave të tenderit, duke mos arritur të vërtetojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 2 gërma “a” të kapacitetit teknik 3.3 pasi afati i kontratës së qirasë për ambjentin ku ushtron veprimtarinë e shërbimit dhe gatimit të ushqimit (për të dy ambjentet e paraqitura) ka përfunduar.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush pikën 4 të kapacitetit teknik 3.3 pasi nuk ka paraqitur listpagesën për muajin dhjetor.
  • Duke u bazuar në dokumentet e dorëzuara nga operatori ekonomik, për të provuar pasjen e numrit të punonjësve të kualifikuar, sipas profesioneve në tabelën e pikës 4.1, të kapacittetit Teknik në DT, ekzistencën e tyre në listëpagesat për periudhën e kërkuar tetor - dhjetor 2019 dhe pasjen e dokumentacionit përkatës për secilin punonjës sipas pikës së lartpërmendur, (kontrate pune, libreze pune, librezë shëndetsore, diplomë ose çertifikatë kualifikimi), pas shqyrtimit e vlerësimit të përputhshmërisë së dokumenteve të dorëzuara me ato të kërkuara në dokumentat e tenderit, rezulton se nga 15 persona të kërkuar si ndihmës kuzhinier, 12 prej tyre u ka mbaruar afati për librezën shëndetsore.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HELIOS GASTRONOMI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HELIOS GASTRONOMI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HELIOS GASTRONOMI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HELIOS GASTRONOMI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Olta Sharra viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Olta Sharra viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Olta Sharra viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Olta Sharra viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Shtojce nr.1

  Shtojce nr.2

  Shtojce nr.3

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data