Open Procurement Albania

Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve per Spitalin Universitar te Traumes

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve per Spitalin Universitar te Traumes
Nr. Reference REF-48695-01-31-2020
Vlera / Fondi Limit 1 832 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-02-2020
Data e mbajtjes se tenderit 13-02-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues ALTEC
CLIMACASA
MENI
SULOLLARI-KLIMA”SHPK & “ERXHEN
SUPERIOR KLIMA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 228 600,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në datë: 27.02.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1) BOE “SULOLLARI-KLIMA” SHPK & “ERXHEN” SHPK :
  Arsyet e skualifikimit për “SULOLLARI-KLIMA” SHPK + “ERXHEN” SHPK • Anëtari i BOE “Erxhen” Shpk nuk përmbush nënpikën 4, të pikës 3.1 Kapaciteti Ligjor/Profesional i operatorëve ekonomikë, pasi nuk arriti të paraqesë Çertifikatën ISO 14001, që konfirmon sistemin e menaxhimit të mjedisit.
  • Anëtari i BOE “SULOLLARI-KLIMA” Shpk nuk arriti të përmbushë nënpikën 1 të pikës 3.1 Kapaciteti Ligjor/Profesional i operatorëve ekonomikë, pasi licenca nr. 4360/7 datë 28.04.2015, e dorëzuar në mënyrë elektronike, nuk përmban NS-2A Impjante hidrosanitare, kuzhinë, lavanteri, mirmbajtja e tyre e kërkuar në kriterin e mësiperm.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data