Open Procurement Albania

Blerje orendish dhe pajisjesh per mobilim zyrash - laboratori dhe zyrat e AKBPM-se

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Agjencia Kombetare e Barnave dhe Paisjeve Mjekesore (AKBPM)
Objekti i Tenderit Blerje orendish dhe pajisjesh per mobilim zyrash - laboratori dhe zyrat e AKBPM-se
Nr. Reference REF-51075-02-20-2020
Vlera / Fondi Limit 22 384 222,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 16-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues M. LEZHA
RO - AL
BOLT
BUNA
ERALD
ERZENI/SH
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "RO -AL"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 218 414,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-04-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 45 ditëve nga lidhja e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  Arsyeja e skualifikimit të operatorit ekonomik “M LEZHA” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në sistemin elektronik të APP-së me nr. T01924625 datë 12.03.2020, vertetimi për kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetsore rezulton të ketë detyrime në vlerën 308,016 lekë.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 5 (f) të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nuk paraqiti leje drejtimi automjeti të një prej punonjësve.
  Arsyeja e skualifikimit të operatorit ekonomik “ERZENI/SH” SHPK
  • Ofertuesi skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1, gërma “e” të kritereve të vecanta për kualifikim të dokumentave të tenderit, duke mos arritur të vërtetojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në sistemin elektronik të APP-së me nr. T01827561 datë 14.02.2020, vërtetimi për kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetsore rezulton të ketë detyrime në vlerën 904,577 lekë.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 5 (f) të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nuk paraqiti leje drejtimi automjeti të një prej punonjësve.

  Arsyeja e skualifikimit të operatorit ekonomik “BUNA” SHPK
  • Ofertuesi skualifikohet pasi nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë nga dokumentet e kërkuara në DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-51075-02-20-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data