Open Procurement Albania

Loti 7 - "Blerje fruta dhe perime"

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 7 - "Blerje fruta dhe perime" - Qarku Vlore

Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

Organi Qëndror Blerës në emer dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:
Për Lotin 7 - "Blerje fruta dhe perime"

1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë, me fond limit: 929,453 Lekë (pa TVSH)
2. Qëndra Polivalente Sarandë, me fond limit: 900,959 Lekë (pa TVSH)
3. Shtëpia e Fëmijës Shkollor "Vangjel Pulla', Sarandë, me fond limit: 1,905,339 Lekë (pa TVSH)
Nr. Reference REF-53377-03-09-2020
Vlera / Fondi Limit 3 735 751,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 10-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 17-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues GERTI -1987
NELSA
NIKA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nelsa SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 433 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “GERTI -1987” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë prej dokumenteve të kërkuara në DT.

  2. “NIKA” SHPK :
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 22000 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 5 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certefikata ISO 14001 ose ekuivalent e paraqitur nga ana e tij është lëshuar për qellim “prodhim dhe shpërndarje ushqimi” (sherbim katering) i ndryshëm nga objekti i procedurës “blerje ushqimesh”.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 4 germa b të Kapacitetit teknik, pasi akt miratimi higjeno – sanitar për ambientin e paraqitur është lëshuar me qellim sherbim katering dhe jo prodhimin ose magazinimin e mallrave objekt prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-53377-03-09-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  SHTOJCË NR. 1, DATË 06.04.2020

  ANEKS NR.1 - SPECIFIKIMET TEKNIKE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data