Open Procurement Albania

Loti 1: “Blerje maska respiratore, kirurgjikale dhe termometra infrared”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese Gare, Negocim i Drejtperdrejte (mbi 5 milion leke
 • Jane kontrata pa gare qe lidhen si pasoje e bisedimeve mes autoritetit dhe kompanive. Keto do duhej te lejohen vetem ne raste te caktuara, ku nje situate emergjente shoqerohet me nevojen per nderhyrje te shpejte permes nje kontrate.

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje materiale të nevojshme për mbrojtjen personale për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19
Loti 1: “Blerje maska respiratore, kirurgjikale dhe termometra infrared”.

Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-58548-05-19-2020
Vlera / Fondi Limit 9 729 068,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 21-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues AN&RA SHPK & Blerina SADIKU PF
Farma Net Albania
OrthNet 360
Operator Ekonomik Kontraktues
 • -
  Notice: Undefined offset: 1 in /home/openprocurement/application/views/scripts/agency/view.phtml on line 377
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 853 205,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-05-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  1. Agjencia E Auditimit Të Programeve Të Asistencës Akredituar me fond limit: 53,373.40 lekë pa TVSH;
  2. Komiteti Shtetëror I Minoriteteve me fond limit: 80,265.62 lekë pa TVSH;
  3. Teatri Kombëtar i Operas, Baletit Dhe Ansanblit Popullor me fond limit: 16,729.17 lekë pa TVSH;
  4. Agjencia E Administrimit Të Pasurive Të Sekuestruara Dhe Konfiskuara me fond limit: 179,122.79 lekë pa TVSH;
  5. Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit me fondi limit: 95,196.31 lekë pa TVSH;
  6. Kryeministria me fond limit: 667,187.23 lekë pa TVSH;
  7. Shkolla Shqiptare E Administrates Publike me fond limit: 105,105.35 lekë pa TVSH;
  8. Agjencia e Prokurimit Publik me fondi limit: 240,377.80 lekë pa TVSH;
  9. Qendra e Shërbimeve dhe Administrimit të Mjeteve të Transportit me fondi limit: 54,966.35 lekë pa TVSH;
  10. Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit me fond limit: 15,693.43 lekë pa TVSH;
  11. Prefekti i Qarkut Vlorë me fond limit: 154,941.51 lekë pa TVSH;
  12. Ministria e Kultures me fond limit: 44,977.88 lekë pa TVSH;
  13. Agjencia për Efiçencën e Energjisë me fond limit: 174,158.24 lekë pa TVSH;
  14. Agjencia Kombetare e Burimeve Natyrore me fondi limit: 16,729.17 lekë pa TVSH;
  15. Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit me fondi limit: 8,364.58 lekë pa TVSH;
  16. Agjencia Kombëtare Ujësjelles-Kanalizime dhe Mbetjeve të Ngurta me fond limit: 131,059 lekë pa TVSH;
  17. Arkivi Qëndror Teknik I Ndërtimit me fondi limit: 251,000 lekë pa TVSH;
  18. Autoriteti Rrugor Shqiptar me fond limit: 463,337.78 lekë pa TVSH;
  19. Autoriteti i Aviacionit Civil me fondi limit: 66,824.49 lekë pa TVSH;
  20. Inspektorati Shteteror Teknik dhe Industrial me fondi limit: 527,320.31 lekë pa TVSH;
  21. Ministria e Infrastruktures dhe Energjise me fondi limit: 41,822.91 lekë pa TVSH;
  22. Organi Kombetar I Investigimit Te Aksidenteve Dhe Incidenteve Ajrore Ne Aviacionin Civil me fond limit: 61,221 lekë pa TVSH;
  23. Ministria E Mjedisit Dhe Turizmit me fondi limit: 242,572.89 lekë pa TVSH;
  24. Komiteti Shteteror Per Kultet me fondi limit: 73,288.46 lekë pa TVSH;
  25. Inspektoriati Kombetare i Mbrojtjes se Territorrit me fondi limit: 2,204,062.25 lekë pa TVSH;
  26. Agjencia Shteterore e Kadastres me fondi limit: 58,599.84 lekë pa TVSH;
  27. Agjencia Shteterore e Kadastres Kamez-Vore me fondi limit: 143,049.30 lekë pa TVSH;
  28. Agjencia Shteterore e Kadastres Tirana-Jug me fondi limit: 60,702.24 lekë pa TVSH;
  29. Agjencia Shteterore e Kadastres Tirana-Veri me fondi limit: 60,702.24 lekë pa TVSH;
  30. Departamenti i Administratës Publike me fondi limit: 331,869.55 lekë pa TVSH;
  31. Autoriteti Shteteror Per Informacionin Gjeohapesinor me fondi limit: 23,022.27 lekë pa TVSH;
  32. Autoriteti Kombetar per Certifikimin Elektronik dhe Sigurine Kibernetike me fondi limit: 72,592.29 lekë pa TVSH;
  33. Akademia e Sigurise me fondi limit: 215,565.06 lekë pa TVSH;
  34. Agjencia E Menaxhimit Te Burimeve Ujore me fondi limit: 188,399.84 lekë pa TVSH;
  35. Agjencisë së Auditimit të Asistencës Akreditar nga BE me fondi limit: 53,373.40 lekë pa TVSH;
  36. Drejtoria Vendore e Policise Kukes me fondi limit: 886,295.04 lekë pa TVSH;
  37. Agjencia Per Dialog Dhe Bashkeqeverisje me fondi limit: 241,851.92 lekë pa TVSH;
  38. Teatri kombetar me fondi limit: 236,594.55 lekë pa TVSH;
  39. Ministria e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, me fond limit: 173,663.45 lekë pa TVSH.
  40. Agjencia Rajonale e Shërbimit Veterinar dhe Mbrojtjes së Bimëve Shkodër me fond limit: 154,941.51 lekë pa TVSH.
  41. Qëndra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Korçë me fond limit: 45,008.81 lekë pa TVSH.
  42. Qëndra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Lushnje me fond limit: 12,029.01 lekë pa TVSH.
  43. Agjencia Rajonale Ekstensionit Bujqësor Tiranë me fond limit: 53,803.43 lekë pa TVSH.
  44. Agjencia Rajonale Ekstensionit Bujqësor Shkodër me fond limit: 81,653.04 lekë pa TVSH.
  45. Agjencia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural me fond limit: 81,653.04 lekë pa TVSH.
  46. Qëndra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Vlorë me fond limit: 23,022.27 lekë pa TVSH.
  47. Agjencia Kombëtare e Duhan-Cigareve me fond limit: 34,015.54 lekë pa TVSH.
  48. Drejtoria e Ujësjells Kanalizime Lezhë me fond limit: 15,693.43 lekë pa TVSH.
  49. Agjencia Rajonale e Shërbimit Veterinar dhe Mbrojtjes së Bimëve Vlorë me fond limit: 30,351.12 lekë pa TVSH.
  50. Autoriteti I Mbikqyrjes së Lojrave të Fatit me fond limit 217,468.23 pa TVSH.
  51. Drejtoria Vendore e Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Korçë me fond limit: 100,282.82 lekë pa TVSH;
  52. Galeria Kombëtare e Arteve me fond limit: 163,167.13 leke pa TVSH;
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  SHTOJCA NR.1 Tiranë, më: 20.05.2020

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data