Open Procurement Albania

Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”,

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”,
Nr. Reference REF-65017-07-10-2020
Vlera / Fondi Limit 11 074 857,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 13-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 27-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 (tre) vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:
  Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:


  • Për Lotin IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”,

  1. Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit, me fond limit 1,666,666 (një million e gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë mijë e gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë) lekë pa TVSH.

  2. Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, me fond limit 5,420,990 (pesë million e katërqind e njëzet mijë e nëntëqind e nëntëdhjetë) lekë pa TVSH.

  3. Prefekti i Qarkut Vlorë, me fond limit 1,250,001 (një million e dyqind e pesëdhjetë mijë e një) lekë pa TVSH.

  4. Sherbimi Gjeologjik Shqiptar, me fond limit 497,200 (katërqind e nëntëdhjetë e shtatë mijë e dyqind) lekë pa TVSH.

  5. Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme, me fond limit 2,240,000 (dy million e dyqind e dyzet mijë) lekë pa TVSH.

  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-65017-07-10-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Aneks 1

  Aneks 2

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data