Open Procurement Albania

Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”,

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”,
Nr. Reference REF-65010-07-10-2020
Vlera / Fondi Limit 111 673 883,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues KASTRATI SHPK dhe KASTRATI GROUP SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI - KASTRATI SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Marzhi i fitimit - 17.4 %
  Data e shpalljes se fituesit 11-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) vite,
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:
  Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:
  • Për Lotin I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite, ku janë përfshirë kërkesat e 19 (nëntëmbëdhjetë) autoriteteve kontraktore:

  1. Albminiera SHA, me fond limit 1.800.000 lekë pa TVSH.
  2. Inspektoriati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, me fond limit 4.049.999 lekë pa TVSH.
  3. Instituti i Ndërtimit, me fond limit 2.000.000 lekë pa TVSH.
  4. Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, me fond limit 10.000.000 lekë pa TVSH.
  5. Agjencia Kombëtare e Duhan-Cigareve, me fond limit 3.333.333 lekë pa TVSH.
  6. Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë, me fond limit 8.333.332 lekë pa TVSH.
  7. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, me fond limit 33.880.000 lekë pa TVSH.
  8. Agjencia Kombëtare e Bregdetit, me fond limit 3,999,886 lekë pa TVSH.
  9. Sherbimi i Kontrollit të brendshëm ne Sistemin e Burgjeve, me fond limit 2,416,666 lekë pa TVSH.
  10. Universiteti i Arteve, me fond limit 3,333,334 lekë pa TVSH.
  11. Agjencia Telegrafike Shqiptare, me fond limit 1,780,000 lekë pa TVSH.
  12. Agjencia Rajonale e Shërbimit Veteriner dhe Mbrojtjes së Bimëve Vlorë, me fond limit 3,666,666 lekë pa TVSH.
  13. Autoriteti Kombetar I Ushqimit, me fond limit 16,775,000 lekë pa TVSH.
  14. Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesore Korce, me fond limit 1,680,000 lekë pa TVSH.
  15. Spitali Librazhd, me fond limit 4,000,000 lekë pa TVSH.
  16. Agjencia Rajonale e Mbrojtjes se Bimeve Elbasan, me fond limit 4,160,000 lekë pa TVSH.
  17. Autoriteti I Mbikqyrjes se Lojrave te Fatit, me fond limit 1,466,666 lekë pa TVSH.
  18. Prefekti I Qarkut Fier, me fond limit 1,999,000 lekë pa TVSH.
  19. Inspektorati Qendror, me fond limit 3,000,000 lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-65010-07-10-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data