Open Procurement Albania

Loti II Blerje bateri per automjete.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti II Blerje bateri per automjete.
Nr. Reference REF-83835-08-02-2018
Vlera / Fondi Limit 11 207 150,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-08-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-09-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-09-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues ALKED KOPACI
KAPPA - OIL
ALEN - CO
RA-MI KOMPANI
KADIU
C.A.A.
A R B L E V
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Alked Kopaçi
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 280 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-12-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  • U paraqit ankese nga ofertuesi Alked Kopaci p.f nr. 921 prot., datë 24.09.2018.
  • Procedura është pezulluar deri në shqyrtimin e ankesës dhe marrjen e vendimit në lidhje me të. Me shkresën nr.921/1prot., datë 25.09.2018 “Kthim përgjigje” drejtuar ofertuesit “Alked Kopaci” p.f është njoftuar ky i fundit se ankesa e tij nuk është marrë parasysh nga Organi Qëndror Blerës.
  • Alked Kopaci paraqiti ankese pranë KPP.
  Ne bazë të vendimit të Komisionit të Prokurimit Publik 821/2018 datë 05.12.2018 është bërë rivlerësimi i procedurës ne te cilën u shpall fitues.
  • Në Organin Qëndror Blerës është paraqitur ankesë nga ofertuesi “Kappa Oil” shpk nr. 1303 prot., datë 17.12.2018 dhe me shkresën nr. 1303/1 prot., 19.12.2018 “Kthim përgjigje” drejtuar ofertuesit “Kappa Oil” shpk është njoftuar ky i fundit se ankesa e tij nuk është marrë parasysh nga Organi Qëndror Blerës.
  • Kappa Oil paraqiti ankese pranë KPP ku mori pergjigje per mospranimin e ankesës se tij me Vendimin nr. 883/2018.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1) “Kappa Oil” sh.p.k:
  • Në zbatim të Vendimit nr.821/2018 datë 05.12.2018 të KPP-së, ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 7 të seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik” të DT, sepse në katalogët e prodhuesit të baterive nuk gjejnë pasqyrim të gjitha specifikimet teknike që autoriteti ka kërkuar shprehimisht në Shtojcën 10 të DT.

  2) C.A.A. :
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentat e kërkuar në DT. 2. Ofertuesi nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.

  3) A R B L E V:
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentat e kërkuar në DT. 2. Ofertuesi nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.

  4) ALEN - CO shpk:
  • Ofertuesi nuk arriti të paraqesë Autorizim nga Prodhuesi ose nga Distributori i Autorizuar nga Prodhuesi ku të vërtetohet lidhja midis Distributorit të Autorizuar dhe Prodhuesit, për tregtimin e mallrave objekt prokurimi, sepse ofertuesi ka paraqitur vetëm autorizim për tregtimin e baterive nga një kompani, për të cilën nuk arriti të provojë lidhjen me prodhuesin e baterive.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  V E N D I M K.P.P. 881/2018

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data