Open Procurement Albania

Blerje mishi dhe nënproduktet e tij

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje mishi dhe nënproduktet e tij
Nr. Reference REF-83621-01-05-2021
Vlera / Fondi Limit 41 599 051,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 06-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  1) Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 5,436,222.22 Lekë (pa TVSH).
  2) Qendra Polivalente Ditore Kamëz, me afat të marrëveshjes kuadër, dy vite, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 1,374,777.33 Lekë (pa TVSH).
  3) Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 2,245,257.96 Lekë (pa TVSH).
  4) Shtëpia e Foshnjes Tiranë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 1,230,235.83 Lekë (pa TVSH).
  5) Qëndra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 9,195,587.7 Lekë (pa TVSH).
  6) Shtëpia e të Moshuarve Kavajë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër: 2,785,480 Lekë (pa TVSH).
  7) Instituti i Nxënësve që nuk Dëgjojnë Tiranë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 1,043,726 Lekë (pa TVSH).
  8) Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 791,778 Lekë (pa TVSH).
  9) Drejtoria e Shërbimit Spitralor Kavajë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 293,925.63 Lekë (pa TVSH).
  10) Spitali Gramsh, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 662,388.3 Lekë (pa TVSH).
  11) Qëndra kombëtare Pritëse e Viktimave të Trafikimit, Linzë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 900,815.29 Lekë (pa TVSH).
  12) Qëndra Kombëtare e Mirërritjes, Zhvillimit dhe Rehabilitimit të Fëmijëve, Tiranë , me afat të marrëveshjes kuadër dy vite, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 719,500 Lekë (pa TVSH).
  13) Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Tiranë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 1,231,429.55 Lekë (pa TVSH).
  14) Qëndra Kombëtare e Trajtimit të Viktimave të Dhunës në Familje, Tiranë , me afat të marrëveshjes kuadër dy vite, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 1,798,723.91 Lekë (pa TVSH).
  15) Shtëpia e Fëmijës Shkollorë”Zyber Hallulli”, Tiranë , me afat të marrëveshjes kuadër dy vite, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 4,654,014.56 lekë (pa TVSH).
  16) Qendra e Zhvillimit ”Pëllumbat” Dajt, Tiranë, me afat të marrëveshjes kuadër dy vite, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 3,430,949.1 Lekë (pa TVSH);
  17) Shtëpia e të Moshuarve, Tiranë, me afat të marrëveshjes kuadër dy vite, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 2,581,671 Lekë (pa TVSH);
  18) Instituti i Nxënësve që nuk Shikojnë Tiranë, me afat dy vjecar të marrëveshjes kuadër, me fond të përgjithshëm të marëveshjes kuadër 1,222,569.56 Lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-83621-01-05-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data