Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural”
Nr. Reference REF-87923-02-22-2021
Vlera / Fondi Limit 6 208 400,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “POWER INDUSTRIES” SHPK
3) “KADIU” SHA
4) “SERVIS AUTO 2000” SHPK
5) “VILNIK MOTORS” SHPK
6) “BUSHI-SERVIS” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 616 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “KADIU” SHA:
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3 të seksionit 2.1 “Për kapacitetin ligjor/profesional”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se është i pajisur me leje mjedisore të tipit B, Kodi III.1.B të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB), për vendin ku ushtron aktivitetin e bojatisjes së mjeteve.
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 2 të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë kontratë individuale pune për punonjësin me profil “bojaxhi”.

  2. “SERVIS - AUTO 2000” SHPK:
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 6 gërma d) të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë Policë për sigurimin e detyrueshëm të mjeteve rrugore të vlefshme, për mjetin karrotrec me targë AA992CX. Polica për sigurimin e detyrueshëm të mjetit karrotrec me targë AA992CX, e paraqitur në SPE nga ofertuesi është e vlefshme deri në datë 04.03.2021.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-87923-02-22-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data