Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 LEKA 2007 SHPK 6 4,496,552 6 4,496,552 4,386,885

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin LotI 2-Ushqime me Origjine Shtazore(Mish,qumesht,kos,veze etj ) 745,567 Njoftuar Fituesi LEKA 2007 SHPK 741,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin LotI 1-Ushqime me Origjine Jo Shtazore(buke,kripe,oriz,sheqer etj ) 421,100 Njoftuar Fituesi LEKA 2007 SHPK 420,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Blerje mallra ushqimore 1,166,666 Njoftuar Fituesi LEKA 2007 SHPK 1,116,580.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Shtesë kontrate: Blerje mallra ushqimore 214,890 Lidhur Kontrata +Shtesë LEKA 2007 SHPK 214,890.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Blerje mallra ushqimore 1,115,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate LEKA 2007 SHPK 1,074,450.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje medikamente për nevojat spitalore, Spitali Korçë, e ndarë në Lote 833,329 Lidhur Kontrata LEKA 2007 SHPK 818,965.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.