Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 SANITARY CLEANING SHPK 3 203,904,480 3 203,904,480 154,067,400

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Kryerje e sherbimit te lavanderise per nje periudhe 48 mujore ne SUT - Marreveshje Kuader me nje Operator Ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara, per nje periudhe 48 mujore nga nenshkrimi i Marreveshjes Kuader 199,290,000 Njoftuar Fituesi SANITARY CLEANING SHPK 149,752,200.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbimi i Lavanterisë. Lidhur Kontrata SANITARY CLEANING SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shërbimi i Lavanterisë-Marrëveshje kuadër me një operator ekonomik ku kushtet janë te përcaktuara 4,614,480 Njoftuar Fituesi SANITARY CLEANING SHPK 4,315,200.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.