Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Psikiatrik Vlorė 21 45 228,237,201 41 213,543,885 210,776,961

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė Spitalit me Roje private pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 1,878,800 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 1,878,800
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Mirėmbajtjen e kaldajave, kondicionerėve dhe chillerave pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 1,530,400 Shpallur Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje Kite dhe Reagente pėr laboratorin i ndarė ne dy lote, pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė. Loti 2 - Kite dhe reagente pėr laboratorin, pėr Hemokromin 339,000 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 339,000
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje Kite dhe Reagentė pėr laboratorin. Loti 1 - Biokimik dhe Koagulim pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 1,809,190 Rishpallur Prokurimi
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Mirėmbajtje e objekteve ndėrtimore, impiantistikės, pajisjeve tė hotelerisė pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 2,027,787 Lidhur Kontrata LAZAJ 2002 SHPK 1,791,640
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė Spitalit me roje private pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 1,739,542 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 1,739,542
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje Medikamentesh pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 1,214,131 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,198,000
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Evadim i mbetjeve urbane 981,611 Njoftuar Fituesi DUKA SHPK 970,601
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje medikamente (emergjencė) pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik Vlorė 762,511 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  762,511
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi me roje private ne objektet e Spitalit Psikiatrik Vlorė 1,453,041 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 1,453,041
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me rojeve private, pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 9,882,726 Shpallur Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė spitalit me roje private pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 1,595,138 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 1,593,512
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė spitalit me roje private pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 915,728 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 914,794
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė spitalit me roje private, pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 915,728 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 914,794
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė spitalit me roje private pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 915,728 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 914,794
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje kite e reagente pėr nevojat e spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 1,471,000 Lidhur Kontrata Genius SHPK 1,471,000
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė spitalit me roje private 915,728 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 914,794
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė Spitalit me Roje private, pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 915,728 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 915,728
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Kite dhe reagente pėr laboratorin e spitalit pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 1,471,000 Anuluar Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Riparim dhe mirėmbajtje tė automjeteve pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 1,249,600 Lidhur Kontrata SALATAJ.GJ SHPK- AUTOSPRINT ALBANIA SHPK 1,213,770
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė spitalit me roje private pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 1,240,660 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 1,240,663
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje medikamente (emergjence), pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 2,672,100 Lidhur Kontrata Fatos Lashi (Egian) 2,670,621
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje materiale pastrimi pėr emergjence pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 1,666,670 Lidhur Kontrata WCENTER SHPK 1,658,331
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Blerje karburanti pėr emergjence pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Vlorė 1,745,710 Lidhur Kontrata Rajmonda Ceno SHPK 1,745,708
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Evadim i mbetjeve urbane pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 1,033,330 Lidhur Kontrata DUKA SHPK 999,878
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private pėr Spitalin Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 7,975,690 Lidhur Kontrata SEMANI Security SHPK 7,265,206
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Furnizimi me medikamente pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 12,285 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 12,285
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Furnizimi me medikamente pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 11,830 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 11,830
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Furnizimi me medikamente pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 2,429 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 2,429
Spitali Psikiatrik Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė Furnizimi me medikamente pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik "Ali Mihali" Vlorė 56,354 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 56,354