Open Procurement Albania

Blerje ushqime ndarė nė lote. Loti 3 - Blerje ushqime kolonjare dhe zarzavate

Autoritet Prokurues Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr
Institucion Kontraktues Drejtoria Rajonale e Shėndetėsise Shkodėr
Objekti i Tenderit Blerje ushqime ndarė nė lote - financuar nga Buxheti i Shtetit vitit 2017. Loti 3 - Blerje ushqime kolonjare dhe zarzavate
Nr. Reference REF-16061-06-01-2017
Vlera / Fondi Limit 3 427 446,00
Lloji i Kontratės Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 02-06-2017
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 29-06-2017
Data e mbajtjes sė tenderit 05-06-2017
Nr. i Operatorėve Konkurues 3
Operatorė Konkurues Lel SHPK - SEAD-SGS - NIKA shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • L61725018G
 • SEAD-SGS
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 3 071 525,00
  Data e shpalljes sė fituesit 08-09-2017
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 3 685 830,00
  Data e lidhjes sė kontratės 12-09-2017
  Kohėzgjatja e kontratės 6 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Ankesa: dates 26.07.2017 nga operatori ekonomik” Nika “ shpk ka marrė pėrgjigje me shkresen Nr.1287Prot,date 02.08.2017
  Ankesa: dates 26.07.2017 nga operatori ekonomik” LEL “ shpk ka marrė pėrgjigje me shkresen Nr.1286 Prot,date 02.08.2017.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:
  Operatoriekonomik “LEL” shpk me Nr NIPT K81917006T
  Pėrkatėsisht pėr arsyet e mėposhtme:
  1-Nuk plotesoni piken 10,te kapacitetit teknik ku thuhet:Per arsye se furnizimi do te jete ditor dhe ne ore te percaktuar sipas grafikut bashkangjitur DST kerkohet qe operatoret ekonomike pjesmarres ne tenderin e mesiperm duhet te ushtrojne aktivitetin e tyre ne qytetin ku ndodhet institucioni ose te kene pike kontakti ne qytet si adrese te dyte , te vertetuar me dokumentacion perkates ligjor, i regjistruar ne QKB e ofertuesit si adrese e dyte ushtrimi aktiviteti si dhe te jete i pajisur me leje higjeno sanitare.,pasi kontrata e qerase per ambjentin me shoqerine Univers Frigo Darb sh.p.k eshte bere ne kundershtim me shkronjen a,b,neni 49 te ligjit nr.7829 date 01.06.1994 “Per noterine” i ndryshuar pasi i mungon data,numri i repertorit dhe koleksionit.
  2-Dokumentacioni bashkelidhur kesaj kontrate qeraje nuk verteton pronesine e ambjentit nga qeradhenesi ashtu sic shprehet ne kete kontrate.
  3-Mungon leja higjenosanitare per kete ambjent me qera ashtu sic percaktohet ne piken 10 te kapacitetit teknik pasi ju per te plotesuar kete pike keni paraqitur autorizim per inspektim qe nuk perfaqeson leje higjeno-sanitare sic kerkohet ne DST.
  4-Nga verifikimet e kryera prane Zyres se Tatimeve prane Bashkise Shkoder rezulton se subjekti juaj nuk eshte i rregjistruar prane kesaj zyre dhe rrjedhimisht nuk paguan detyrimet per ushtrimin e aktivitetit si adrese te dyte.
  5-Nga verifikimi i ekstraktit te QKR rezulton se ju ushtroni aktivitet ne dy adresa ndersa ne vertetimin e leshuar nga OSHEE rezulton se paguani detyrimet vetem per njeren adrese.
  6-Vertetimi hipotekor per ambjentin e marre me huaperdorje nuk ka vulen e organit qe ka leshuar kete vertetim hipotekor.
  Arsyeja e Anulimit
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit tė kontratės
  Specifikim Teknik
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit tė fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.38 - Dt.25-09-2017