Open Procurement Albania

Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė Drejtorise te Shendetit Publik Librazhd

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shėndetit Publik Librazhd
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shėndetit Publik Librazhd
Objekti i Tenderit Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė Drejtorisė tė Shėndetit Publik Librazhd - Marrėveshje Kuadėr – me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 12 muaj.
Fondi limit pėr njė vendroje/DITORE - 5696.6 lekė pa TVSH
Nr. Reference REF-41637-01-23-2018
Vlera / Fondi Limit 2 079 261,00
Lloji i Kontratės Publike Shėrbime Publike
Lloji i Procedurės Kėrkesė pėr Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 24-01-2018
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 12-02-2018
Data e mbajtjes sė tenderit 12-02-2018
Nr. i Operatorėve Konkurues 5
Operatorė Konkurues Bahiti G SHPK
Nazeri 2000 SHPK
Kumria 1 SHPK
Eurogjici security SHPK
Myrto security SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nazeri 2000 SHPK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 2 079 109,35
  Data e shpalljes sė fituesit 26-06-2018
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 1 052 655,91
  Data e lidhjes sė kontratės 30-07-2018
  Kohėzgjatja e kontratės 12 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka ankesa.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. “Kumria ” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Nuk ka paraqitur vertetim per nr e punonjesve periudhen shtator-dhjetor 2017.

  2. Bahiti-G SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Nuk ka paraqitur AKEP alarm me zonė mbulimi qytetin Librazhd ku do kryhet sherbimi , sipas kerkeses se dhene ne DST
  c) Nuk ka paraqitur CV tė stafit pergjegjes per kryerjen e sherbimit ku perfshihet pergjegjesi i sherbimit dhe punonjesit e sherbimit operator, grup te gatshem, sipas kerkeses se dhene ne DST.
  d) Nuk ka paraqitur vertetim per realizimin e kontratave te leshuar nga institucioni per Kontratat date 31.01.2015 ,date 07.04.2015,date 31.12.2015
  e) Nuk ka paraqitur Vėrtetim pėr shlyerjen e taksave vendore per vendet ku ushtoni aktivitet sipas QKR per Elbasan viti 2017.

  3. Eurogjici security”
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Ne vertetimin nga Drejtoria e Policise se Qarkut nuk ka grup te gatshem sipas kerkeses se dhene ne DST duke mosplotesuar kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 2. Nuk ploteson kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 2, pasi ne vertetimin nga Drejtoria e Policise se Qarkut nuk ka dedektore sipas kerkeses se dhene ne DST

  4. Myrto security ” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016-2017 (pasi ne vertetimin e paraqitur nuk shprehet se nuk ka mase per vitin 2016-2017) sipas kerkeses se dhene ne dst.
  b. Nuk ka paraqitur Vėrtetim pėr shlyerjen e taksave vendore per vendet ku ushtoni aktivitet sipas QKR per Elbasan viti 2017 pasi vertetimin qe ka paraqitur eshte deri me date 20.09.2017 dhe nuk perfshin gjith vitin 2017.
  c. Nuk ploteson kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 5 sepse Automjetet AA042JT ,AA193JT, jane ne pronesi te subjektit Myrto security sipa lejes te qarkullimit dhe certifikates te pronesise. ndersa polica e sigurimit dhe taksa vjetore kane pronar mjeti subjektin Tirana Auto .
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.4 - Dt.29-01-2018
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.01 - Dt.07-01-2019

  Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė Drejtorise te Shendetit Publik Librazhd

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Shėndetit Publik Librazhd
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Shėndetit Publik Librazhd
  Objekti i Tenderit Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė Drejtorisė tė Shėndetit Publik Librazhd - Marrėveshje Kuadėr – me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 12 muaj.
  Fondi limit pėr njė vendroje/DITORE - 5696.6 lekė pa TVSH
  Nr. Reference REF-41637-01-23-2018
  Vlera / Fondi Limit 2 079 261,00
  Lloji i Kontratės Publike Shėrbime Publike
  Lloji i Procedurės Kėrkesė pėr Propozim
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit tė Tenderit 24-01-2018
  Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 12-02-2018
  Data e mbajtjes sė tenderit 12-02-2018
  Nr. i Operatorėve Konkurues 5
  Operatorė Konkurues Bahiti G SHPK
  Nazeri 2000 SHPK
  Kumria 1 SHPK
  Eurogjici security SHPK
  Myrto security SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nazeri 2000 SHPK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 2 079 109,35
  Data e shpalljes sė fituesit 26-06-2018
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 1 442 275,30
  Data e lidhjes sė kontratės 31-12-2018
  Kohėzgjatja e kontratės 12 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka ankesa.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. “Kumria ” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Nuk ka paraqitur vertetim per nr e punonjesve periudhen shtator-dhjetor 2017.

  2. Bahiti-G SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Nuk ka paraqitur AKEP alarm me zonė mbulimi qytetin Librazhd ku do kryhet sherbimi , sipas kerkeses se dhene ne DST
  c) Nuk ka paraqitur CV tė stafit pergjegjes per kryerjen e sherbimit ku perfshihet pergjegjesi i sherbimit dhe punonjesit e sherbimit operator, grup te gatshem, sipas kerkeses se dhene ne DST.
  d) Nuk ka paraqitur vertetim per realizimin e kontratave te leshuar nga institucioni per Kontratat date 31.01.2015 ,date 07.04.2015,date 31.12.2015
  e) Nuk ka paraqitur Vėrtetim pėr shlyerjen e taksave vendore per vendet ku ushtoni aktivitet sipas QKR per Elbasan viti 2017.

  3. Eurogjici security”
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Ne vertetimin nga Drejtoria e Policise se Qarkut nuk ka grup te gatshem sipas kerkeses se dhene ne DST duke mosplotesuar kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 2. Nuk ploteson kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 2, pasi ne vertetimin nga Drejtoria e Policise se Qarkut nuk ka dedektore sipas kerkeses se dhene ne DST

  4. Myrto security ” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016-2017 (pasi ne vertetimin e paraqitur nuk shprehet se nuk ka mase per vitin 2016-2017) sipas kerkeses se dhene ne dst.
  b. Nuk ka paraqitur Vėrtetim pėr shlyerjen e taksave vendore per vendet ku ushtoni aktivitet sipas QKR per Elbasan viti 2017 pasi vertetimin qe ka paraqitur eshte deri me date 20.09.2017 dhe nuk perfshin gjith vitin 2017.
  c. Nuk ploteson kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 5 sepse Automjetet AA042JT ,AA193JT, jane ne pronesi te subjektit Myrto security sipa lejes te qarkullimit dhe certifikates te pronesise. ndersa polica e sigurimit dhe taksa vjetore kane pronar mjeti subjektin Tirana Auto .
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.4 - Dt.29-01-2018
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.01 - Dt.07-01-2019

  Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė Drejtorise te Shendetit Publik Librazhd

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Shėndetit Publik Librazhd
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Shėndetit Publik Librazhd
  Objekti i Tenderit Shėrbimi privat i sigurisė fizike tė Drejtorisė tė Shėndetit Publik Librazhd - Marrėveshje Kuadėr – me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 12 muaj.
  Fondi limit pėr njė vendroje/DITORE - 5696.6 lekė pa TVSH
  Nr. Reference REF-41637-01-23-2018
  Vlera / Fondi Limit 2 079 261,00
  Lloji i Kontratės Publike Shėrbime Publike (Marrėveshje Kuadėr)
  Lloji i Procedurės Kėrkesė pėr Propozim
  Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
  Data e Njoftimit tė Tenderit 24-01-2018
  Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 12-02-2018
  Data e mbajtjes sė tenderit 12-02-2018
  Nr. i Operatorėve Konkurues 5
  Operatorė Konkurues Bahiti G SHPK
  Nazeri 2000 SHPK
  Kumria 1 SHPK
  Eurogjici security SHPK
  Myrto security SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nazeri 2000 SHPK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 2 079 109,35
  Data e shpalljes sė fituesit 26-06-2018
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH
  Data e lidhjes sė kontratės
  Kohėzgjatja e kontratės 12 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka ankesa.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. “Kumria ” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Nuk ka paraqitur vertetim per nr e punonjesve periudhen shtator-dhjetor 2017.

  2. Bahiti-G SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Nuk ka paraqitur AKEP alarm me zonė mbulimi qytetin Librazhd ku do kryhet sherbimi , sipas kerkeses se dhene ne DST
  c) Nuk ka paraqitur CV tė stafit pergjegjes per kryerjen e sherbimit ku perfshihet pergjegjesi i sherbimit dhe punonjesit e sherbimit operator, grup te gatshem, sipas kerkeses se dhene ne DST.
  d) Nuk ka paraqitur vertetim per realizimin e kontratave te leshuar nga institucioni per Kontratat date 31.01.2015 ,date 07.04.2015,date 31.12.2015
  e) Nuk ka paraqitur Vėrtetim pėr shlyerjen e taksave vendore per vendet ku ushtoni aktivitet sipas QKR per Elbasan viti 2017.

  3. Eurogjici security”
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016 sipas kerkeses se dhene ne DST
  b) Ne vertetimin nga Drejtoria e Policise se Qarkut nuk ka grup te gatshem sipas kerkeses se dhene ne DST duke mosplotesuar kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 2. Nuk ploteson kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 2, pasi ne vertetimin nga Drejtoria e Policise se Qarkut nuk ka dedektore sipas kerkeses se dhene ne DST

  4. Myrto security ” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka paraqitur vertetim nga Drejtoria e Policise se Qarkut ku te vertetohej se nuk ka mase administrative dhe ngjarje per vitin 2016-2017 (pasi ne vertetimin e paraqitur nuk shprehet se nuk ka mase per vitin 2016-2017) sipas kerkeses se dhene ne dst.
  b. Nuk ka paraqitur Vėrtetim pėr shlyerjen e taksave vendore per vendet ku ushtoni aktivitet sipas QKR per Elbasan viti 2017 pasi vertetimin qe ka paraqitur eshte deri me date 20.09.2017 dhe nuk perfshin gjith vitin 2017.
  c. Nuk ploteson kerkesen 2.3 Kapaciteti teknik pika 5 sepse Automjetet AA042JT ,AA193JT, jane ne pronesi te subjektit Myrto security sipa lejes te qarkullimit dhe certifikates te pronesise. ndersa polica e sigurimit dhe taksa vjetore kane pronar mjeti subjektin Tirana Auto .
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.4 - Dt.29-01-2018
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.