Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Central Purchasing Agency DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 23 927,872,340 5 75,905,840 71,135,109

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency Loti 2 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1040 (ROS), Zall-Herr 35,592,158 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 29,043,400.00
Central Purchasing Agency Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1030 Poshnjë, Berat” 18,515,350 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 18,057,080.00
Central Purchasing Agency Loti 7 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5008 (QAPU) Bunavi, Vlorë” 81,694,220 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 80,072,808.00
Central Purchasing Agency “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë” 17,808,629 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 17,733,645.00
Central Purchasing Agency Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Tiranë" 90,323,370 Cancelled Procurement DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 71,913,870.00
Central Purchasing Agency “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës” 2,600,000 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,296,490.00
Central Purchasing Agency Loti 6 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1030 (Forcat Tokësore)"; 103,109,842 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 102,885,200.00
Central Purchasing Agency Sherbimi i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra per Qendren Spitalore Universitare , Nene Tereza. 5,839,636 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 4699875.5
Central Purchasing Agency Loti 21 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5010 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 76,003,109 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 75,766,600.00
Central Purchasing Agency Sherbim pastrimi i ambjenteve te jashtme ne Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza 21,802,758 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 16,878,360.00
Central Purchasing Agency Loti 8 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1060 (Forcat Tokësore)"; 133,026,786 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 132,903,900.00
Central Purchasing Agency Sherbim i pastrimit te ambjenteve te Drejtorise se Pergjithshme te Arkivave 7,082,299 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 6107610.11
Central Purchasing Agency Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Durres 113,617,233 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 112343962.18
Central Purchasing Agency Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Drejtorine Vendore te Policise Tirane 7,499,732 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 7,219,170.00
Central Purchasing Agency Loti IV: " Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore në Spitalin Lushnjë" 3,276,363 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,860,425.00
Central Purchasing Agency Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër 29,612,366 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 27738183.60
Central Purchasing Agency Loti VII:Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit, Ministria e Mbrojtjes 2,907,001 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,826,794.00
Central Purchasing Agency Loti III: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë 18,043,256 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 17690436.75
Central Purchasing Agency Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Rajonal Lezhë 60,708,488 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 56,767,571.00
Central Purchasing Agency Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Fier 37,273,058 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 36354700.90
Central Purchasing Agency Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Tiranë 59,598,569 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 44617908.60
Central Purchasing Agency Loti IV: "Shërbim pastrimi për Shkollën e Administratës Publike 1,264,053 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 934075.50
Central Purchasing Agency Loti I "Shërbim pastrimi për Departamentin e Administratës Publike 674,064 Announced the Winner DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 539.03
  • < previous
  • 1
  • next >

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data