Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 23 927,872,340 5 75,905,840 71,135,109

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.1040 (ROS), Zall-Herr 35,592,158 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 29,043,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1030 Poshnjë, Berat” 18,515,350 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 18,057,080.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 7 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5008 (QAPU) Bunavi, Vlorë” 81,694,220 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 80,072,808.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë” 17,808,629 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 17,733,645.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Tiranë" 90,323,370 Anuluar Procedura DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 71,913,870.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës” 2,600,000 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,296,490.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1030 (Forcat Tokësore)"; 103,109,842 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 102,885,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbimi i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra per Qendren Spitalore Universitare , Nene Tereza. 5,839,636 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 4699875.5
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 21 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5010 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 76,003,109 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 75,766,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim pastrimi i ambjenteve te jashtme ne Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza 21,802,758 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 16,878,360.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1060 (Forcat Tokësore)"; 133,026,786 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 132,903,900.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim i pastrimit te ambjenteve te Drejtorise se Pergjithshme te Arkivave 7,082,299 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 6107610.11
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Durres 113,617,233 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 112343962.18
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Drejtorine Vendore te Policise Tirane 7,499,732 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 7,219,170.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV: " Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore në Spitalin Lushnjë" 3,276,363 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,860,425.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër 29,612,366 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 27738183.60
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII:Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit, Ministria e Mbrojtjes 2,907,001 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,826,794.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë 18,043,256 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 17690436.75
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Rajonal Lezhë 60,708,488 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 56,767,571.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Fier 37,273,058 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 36354700.90
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Tiranë 59,598,569 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 44617908.60
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV: "Shërbim pastrimi për Shkollën e Administratës Publike 1,264,053 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 934075.50
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I "Shërbim pastrimi për Departamentin e Administratës Publike 674,064 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 539.03
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data