Open Procurement Albania

“Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës”
Nr. Reference REF-82542-12-17-2020
Vlera / Fondi Limit 2 600 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1) “SILVER” SHPK
2) “DAJTI PARK 2007” SHPK
3) “DION-AL” SHPK
4) “NELSA” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK)
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 296 490,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Marrë përgjigje: me vendimin e KSHA-së në Organin Qendror Blerës me shkresën nr. 04/1 datë 07.01.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “DAJTI PARK 2007" SHPK
  Operatori ekonomik nuk përmbush nënpikën 2 gërma d) të seksionit 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë Certifikatë për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin të vlefshme. Certifikata për mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin e paraqitur në SPE nga operatori ekonomik në ditën e hapjes së ofertave, nuk rezulton të jetë lëshuar për ambientin për të cilin operatori ekonomik ka paraqitur dokumentacionin që vërteton pronësinë e objektit ku ushtron veprimtarinë e shërbimit dhe gatimit të ushqimit.

  2. “SILVER” SHPK
  bazuar në kërkesën për tërheqje të tij nga procedura e prokurimit, e protokolluar me tonën nr. 65 prot. datë 11.01.2021.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-82542-12-17-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data