Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 136 814 26,018,978,232 442 14,291,065,362 3,807,686,379

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh të tjera përbërëse të tyre per Akademine e Sigurise 2,989,540 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Gardën e Republikës” 30,264,100 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 15,678,040.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Fier" 45,757,335 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar të Traumës" 132,776,585 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Tiranë" 90,323,370 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Special Renea" 57,590,160 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje pajisje laboratori për Inspektoriatin Shtetëror Teknik dhe Industrial" 12,200,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 7,970,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 7 “Blerje Fruta- Perime" 166,637,440 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 " Blerje Vezë" 63,194,001 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 "Blerje peshq” 239,076 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Ushqime Koloniale" 162,774,376 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 314,572,580 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje bulmeti dhe nënproduktet e tij” 185,488,368 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 168,101,564 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE KARBURANTI, PËRVEÇ JET A1” “FURNIZIM ME LËNDË DJEGËSE E LËNGËT PËR PËRDORIM TERMIK CIVIL DHE INDUSTRIAL (GAZOIL < 0.1,GAZOIL > 0.1,MAZUT) 15,803,100 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë për pacientët e hospitalizuar në pavionet e Spitalit Memorial Fier 75,339,851 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Materiale Kancelarie të tjera zyre" 44,403,300 Njoftuar Fituesi LIBRARI DYRRAHU SHPK 33,333,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1: “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL” 2,677,923 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 2,646,482.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2: “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike” 1,921,189 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 1,867,822.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 16,511,380 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Cmimi total leke/liter (pa TVSH) : 146,418
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 17,740,800 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Cmimi total leke/liter (pa TVSH) : 151,037
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 679,542,842 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 151037 Cmimi total leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 29,239,561 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI V "Blerje Materiale te Buta për rezervat e shtetit " 2,530,014 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI IV "Blerje Materiale te Buta për rezervat e shtetit" 1,546,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III “Blerje Veshmbathje” 367,940 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II “Blerje Materiale të Buta Kirurgjie” 366,900 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I "Blerje Materiale te Buta" 2,465,150 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 356,129,862 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse naftë F76”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 170,000,000 Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data