Open Procurement Albania

Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Fier"

Contracted Institution State Agency of Centralized Procurement
Tenderer Institution State Agency of Centralized Procurement
Tender object Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Fier"
Reference No. REF-16949-01-07-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 45 757 335,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure above the high monetary limit
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 10-01-2022
Last date of Submitted Documents 09-02-2022
Tender Held Date 09-02-2022
No. of Bidders 3
Bidders 1. “LALA COMPANY” SHPK
2. “DION –AL” SHPK
3. “SILVER” SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • “LALA COMPANY” SHPK
 • The winning bid ALL without vat 38 672 250,00
  Bidder Announcement date 04-03-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Silver” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2, seksioni 2.2 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga dy bilancet e njepasnjeshme te vitit 2018 dhe 2019, rezulton se ka raporte negative ndermjet aktivit dhe pasivit.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-16949-01-07-2022
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data