Open Procurement Albania

Rehabilitimi i tombino/tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit - Fillimi i rrugës së Arbërit

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Albanian Road Authority
Procuring Authority / Buyer Autoriteti Rrugor Shqiptar
Tender object Rehabilitimi i tombino/tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit - Fillimi i rrugës së Arbërit
Reference No. REF-22045-03-15-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 12 499 803,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 17-03-2022
Last date of Submitted Documents 01-04-2022
Tender Held Date 01-04-2022
No. of Bidders 6
Bidders 1. BONUS Sh.p.k
2. DELIA GROUP SHPK
3. DENIS-05 SHPK
4.BOE K.M.K SHPK & Caushi M SHPK & SINDER AB SHPK
5. SELAMI SHPK
6. UDHA SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • UDHA sh.p.k
 • The winning bid ALL without vat 10 176 771,00
  Bidder Announcement date 20-04-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 12 212 125
  Contract date 06-05-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 2 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:

  1. BONUS Sh.p.k per arsyet:
  -Te punët e ngjashme nuk ka paraqitur kontratën mes Kontraktorit dhe Autoritetit Kontraktor, si dhe nuk ka paraqitur nëse ësht N/kontraktor i miratuar. Gjithashtu, nuk ka paraqitur Aktin e Kolaudimit të objektit (punë e ngjashme).
  -Nuk ka paraqitur ekspert për sigurinë në punë dhe Ekspert për ndihmën e parë.
  - Nuk ka paraqitur deklaratën për Drejtuesin Teknik.
  - Te mjetet mungojne: eskavator me zinxhir dhe eskavator gomë-gomë
  -Mungon Licenca për grumbullimin dhe transportin e mbetjeve inerte.
  - Mungon grafiku i punimeve

  2. DENIS-05 SHPK per arsyet:
  -Punë të ngjashme, Formulari i Vlerësimit i paraqitur nuk plotëson 100 % punën e kryer, por është në masën 90.5% (Arifaj -50.5%; Denis 05-20% dhe EuroKos Hollding shpk dega Shqipëri -20%). Mungon Kontrata e N/Kontraktimit dhe miratimi i Autoritetit Kontraktor (FSHZH) për miratimin si N/kontraktor.
  -Operatorit Ekonomik i mungojnë 2 Inxhinierë në formularin e vetëdeklarimit.
  -Grafiku i punimeve është hartuar gabim, duke vënë proceset e punës jo sipas radhës së zbatimit.

  3.Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë K.M.K SHPK & Caushi M SHPK & SINDER AB SHPK per arsyet:
  -Secili operator ka paraqitur deklaratën për Drejtuesin Teknik, duke mos përcaktuar një drejtues teknik për objektin.
  - Mungon Licenca për grumbullimin dhe transportin e mbetjeve inerte. Kanë paraqitur Marrëveshje me një operator tjetër, të cilin nuk e ka deklaruar si operator mbështetës dhe nuk ka plotësuar formularin e vetëdeklarimit.
  -Grafiku i punimeve është hartuar gabim, duke vënë proceset e punës jo sipas radhës së zbatimit.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Technical Report
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 63 datë 16 Maj 2022
  Cancellation of Procurement

  SUPPORTERS

  Here you can have your ADVERTISEMENT

  Contact at [email protected]

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data