Open Procurement Albania

Rehabilitimi i tombino/tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit - Fillimi i rrugës së Arbërit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i tombino/tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit - Fillimi i rrugës së Arbërit
Nr. Reference REF-22045-03-15-2022
Vlera / Fondi Limit 12 499 803,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-03-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 01-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. BONUS Sh.p.k
2. DELIA GROUP SHPK
3. DENIS-05 SHPK
4.BOE K.M.K SHPK & Caushi M SHPK & SINDER AB SHPK
5. SELAMI SHPK
6. UDHA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • UDHA sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 176 771,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-04-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 12 212 125
  Data e lidhjes se kontrates 06-05-2022
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:

  1. BONUS Sh.p.k per arsyet:
  -Te punët e ngjashme nuk ka paraqitur kontratën mes Kontraktorit dhe Autoritetit Kontraktor, si dhe nuk ka paraqitur nëse ësht N/kontraktor i miratuar. Gjithashtu, nuk ka paraqitur Aktin e Kolaudimit të objektit (punë e ngjashme).
  -Nuk ka paraqitur ekspert për sigurinë në punë dhe Ekspert për ndihmën e parë.
  - Nuk ka paraqitur deklaratën për Drejtuesin Teknik.
  - Te mjetet mungojne: eskavator me zinxhir dhe eskavator gomë-gomë
  -Mungon Licenca për grumbullimin dhe transportin e mbetjeve inerte.
  - Mungon grafiku i punimeve

  2. DENIS-05 SHPK per arsyet:
  -Punë të ngjashme, Formulari i Vlerësimit i paraqitur nuk plotëson 100 % punën e kryer, por është në masën 90.5% (Arifaj -50.5%; Denis 05-20% dhe EuroKos Hollding shpk dega Shqipëri -20%). Mungon Kontrata e N/Kontraktimit dhe miratimi i Autoritetit Kontraktor (FSHZH) për miratimin si N/kontraktor.
  -Operatorit Ekonomik i mungojnë 2 Inxhinierë në formularin e vetëdeklarimit.
  -Grafiku i punimeve është hartuar gabim, duke vënë proceset e punës jo sipas radhës së zbatimit.

  3.Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë K.M.K SHPK & Caushi M SHPK & SINDER AB SHPK per arsyet:
  -Secili operator ka paraqitur deklaratën për Drejtuesin Teknik, duke mos përcaktuar një drejtues teknik për objektin.
  - Mungon Licenca për grumbullimin dhe transportin e mbetjeve inerte. Kanë paraqitur Marrëveshje me një operator tjetër, të cilin nuk e ka deklaruar si operator mbështetës dhe nuk ka plotësuar formularin e vetëdeklarimit.
  -Grafiku i punimeve është hartuar gabim, duke vënë proceset e punës jo sipas radhës së zbatimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 63 datë 16 Maj 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data