Open Procurement Albania

Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2022)

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Albanian Road Authority
Procuring Authority / Buyer Autoriteti Rrugor Shqiptar
Tender object Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2022)
Reference No. REF-23684-03-31-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 191 663 216,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 01-04-2022
Last date of Submitted Documents 20-04-2022
Tender Held Date 20-04-2022
No. of Bidders 2
Bidders 1. JUBICA. SHPK
2. RSM COMPANY SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • JUBICA. SHPK
 • The winning bid ALL without vat 181 000 000,00
  Bidder Announcement date 06-05-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 26 javë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  RSM COMPANY SHPK per arsye:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin 2.2.1 Xhiroja e paraqitur nga operatori nuk përmbush kriterin.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin 2.3.1
  Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme”. (Puna e ngjashme e paraqitur nga operatori nuk e përmbush kriterin).
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin 2.3.2 Operatori ekonomik nuk disponon pikat e licencës si më poshtë: NP-11/B (Ndërtime për N/stacionet, kabinat e transformatorëve, linja të TN e të mesëm dhe shpërndarjen e energjisë) NS-6/D (Sinjalistika rrugore jondriçuese)
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin 2.3.6, pasi në kriter drejtuesi i projektit duhet të jetë ing. ndërtimi me eksperiencë pune. Operatori ekonomik ka paraqitur drejtuesin teknik të punimeve me profesion Topograf, kjo në kundërshtim me kriteret e kualifikimit në DST.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for JUBICA. SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for JUBICA. SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for JUBICA. SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for JUBICA. SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Technical Report
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data