Open Procurement Albania

B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole

Contracted Institution Ministry of Health
Tenderer Institution "Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana
Tender object B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 1 - Metronidazole
Reference No. REF-68294-02-20-2017
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 060 000,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 21-02-2017
Last date of Submitted Documents 16-03-2017
Tender Held Date 16-03-2017
No. of Bidders 2
Bidders FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK - Aldosch Farma
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • FLORFARMA SHPKf -EDNA FARMA SHPK
 • The winning bid ALL without vat 1 060 000,00
  Bidder Announcement date 28-03-2017
  Award and Contract Amount ALL with VAT 1 060 000,00
  Contract date 12-05-2017
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 15-12-2017
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s'kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Aldosch Farma Shpk - Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for FLORFARMA SHPKf viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for FLORFARMA SHPKf viti 2014
  Monitor treasury transaction for FLORFARMA SHPKf viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for FLORFARMA SHPKf viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for EDNA FARMA SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for EDNA FARMA SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for EDNA FARMA SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for EDNA FARMA SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Formulari i njoftimit të kontratës
  Bidder Announcement Formulari i njoftimit të fituesit
  Signing of the Contract Nr.25 - Dt.27-06-2017

  SUPPORTERS


  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.