Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
27 Adenis Kastrati 38 49,317,274 35 40,354,747 31,781,563

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres(Bojra Printeri) 1,615,333 Announced the Winner Adenis Kastrati 964,400.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Printim fature klienti dhe dokumentacion zyre 2,099,880 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,134,890.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Pajisje elektronike për laboratoret kompjuterikë në shkollat e Qytetit 2,853,166 Re-Proclaimed and Signed the Contract Adenis Kastrati 2,354,500.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mobilje druri 2,546,587 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,890,000.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale per shtim rrjeti elektrik 6,826,666 Signed the Contract Adenis Kastrati 5,339,950.00
Drejtoria e Pergjithshme e Taksave dhe e Tarifave Vendore Tirane Blerje materiale elektrike Announced the Winner Adenis Kastrati 248,900.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale elektrike per mirembajtjen e rrjetit ekzistues 4,750,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 4,384,380.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Blerje Kancelari 1,166,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 966,800.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale per Marangozin Announced the Winner Adenis Kastrati 198,400.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale elektrike 3,990,700 Signed the Contract Adenis Kastrati 23-06-2022
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Bllerje pajisje Kompjuterike dhe aparate 1,620,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,378,000.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje pjese kembimi, viti 2022 1,795,000 Announced the Winner Adenis Kastrati 1,644,890.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce F.V kamera sigurie per kopshtet 1,666,666 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,344,880.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,866,666 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,744,890.00
Autoriteti Portual Durres Bojra Printerash 7,891,677 Announced Procurement Adenis Kastrati 6,864,417.00
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale pastrimi dhe dezinfektimi 2,500,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 2,490,000
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Mjete didaktike 1,700,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,633,500
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje bojra,printeri,fotokopje Signed the Contract Adenis Kastrati 138,500
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Riparim Printera Signed the Contract Adenis Kastrati 44,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje Tonera Signed the Contract Adenis Kastrati 338,900
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Blerje Bojra Printeri dhe Fotokopje Signed the Contract Adenis Kastrati 275,800
Sh.A Ujesjelles Kukes Blerje Tonera Signed the Contract Adenis Kastrati 7,000
Sh.A Ujesjelles Permet blerje materiale zyre e kanceleri Signed the Contract Adenis Kastrati 87,890.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje boje dhe toner viti 2018 UKE sha 6 mujori i dyte Signed the Contract Adenis Kastrati 23,500.00
Tirana Parking Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Signed the Contract Adenis Kastrati 117,890.00
Sh.A Ujesjelles Permet kanceleri,bojra printeri Signed the Contract Adenis Kastrati 58,290.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe Blerje tonera origjinal Signed the Contract Adenis Kastrati 185,700.00
ALBAFILM Blerje e paisjeve kompiuterike Signed the Contract Adenis Kastrati 198,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore blerje matesa uji 799,600 Signed the Contract Adenis Kastrati 478,900
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje materiale ndertimi 258,050 Signed the Contract Adenis Kastrati 199,000

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data