Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
8 AZ Trading 15 137,550,992 15 137,550,992 129,207,850

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Albpetrol Blerje eskavatorë, jo më të vegjël se 9 ton, 2 (dy) copë 36,780,000 Signed the Contract AZ Trading 34,840,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje vegla mekanike 3,862,217 Signed the Contract AZ Trading 3,170,900.00
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1 Blerje materiale elektrike dhe hidraulike 4,408,240 Signed the Contract AZ Trading 3,777,075.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete pune dhe aksesorë ndihmës 4,278,333 Signed the Contract AZ Trading 4,063,850.00
HEC LANABREGAS sh.a Mjet Transporti 4,500,000 Signed the Contract AZ Trading 4,398,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Minikontrata 1 Blerje materiale konsumi Signed the Contract AZ Trading
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete transporti 28,130,000 Signed the Contract AZ Trading 27,150,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje materiale konsumi 1,736,536 Announced the Winner AZ Trading 1,330,125.00
Albanian Gas Service Company Sh.a LOTI 2 “Vegla speciale” 5,067,966 Signed the Contract AZ Trading 3,802,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje automjete (minifadroma, fadromë, kamionçina) për nevoja të shoqërisë 39,999,667 Signed the Contract AZ Trading 37,980,000.00
HEC LANABREGAS sh.a "Riparimi dhe vendosja në kushte optimale i RASH, Devijatorit, Kuzhinetave, Sistemit të frenimit dhe Çelësit 35 KV te Ag.1 dhe Ag2 në Hec Lanabregas" 4,945,333 Signed the Contract AZ Trading 4,800,000.00
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Materiale per Ndriçim Publik (Rrugor, Sheshe, Ambjente Publike) 2,681,500 Signed the Contract AZ Trading 2,539,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje zbara togëzimi Signed the Contract AZ Trading 497,000.00
ECO Tirana Furnizim me panele druri per rafte për magazinën 387,000 Signed the Contract AZ Trading 269,900.00
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Materiale Mekanike dhe Hidraulike 774,200 Signed the Contract AZ Trading 590,000
  • < previous
  • 1
  • next >

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data