Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 AZ Trading 16 163,613,492 16 163,613,492 153,707,850

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete transporti 26,062,500 Njoftuar Fituesi AZ Trading 24,500,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje eskavatorë, jo më të vegjël se 9 ton, 2 (dy) copë 36,780,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 34,840,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje vegla mekanike 3,862,217 Lidhur Kontrata AZ Trading 3,170,900.00
Rezidenca Studentore Universitare Nr.1 Blerje materiale elektrike dhe hidraulike 4,408,240 Lidhur Kontrata AZ Trading 3,777,075.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete pune dhe aksesorë ndihmës 4,278,333 Lidhur Kontrata AZ Trading 4,063,850.00
HEC LANABREGAS sh.a Mjet Transporti 4,500,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 4,398,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Minikontrata 1 Blerje materiale konsumi Lidhur Kontrata AZ Trading
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Blerje mjete transporti 28,130,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 27,150,000.00
Albanian Gas Service Company Sh.a Blerje materiale konsumi 1,736,536 Njoftuar Fituesi AZ Trading 1,330,125.00
Albanian Gas Service Company Sh.a LOTI 2 “Vegla speciale” 5,067,966 Lidhur Kontrata AZ Trading 3,802,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje automjete (minifadroma, fadromë, kamionçina) për nevoja të shoqërisë 39,999,667 Lidhur Kontrata AZ Trading 37,980,000.00
HEC LANABREGAS sh.a "Riparimi dhe vendosja në kushte optimale i RASH, Devijatorit, Kuzhinetave, Sistemit të frenimit dhe Çelësit 35 KV te Ag.1 dhe Ag2 në Hec Lanabregas" 4,945,333 Lidhur Kontrata AZ Trading 4,800,000.00
Ndërmarrja e Shërbimeve Publike Kamez Materiale per Ndriçim Publik (Rrugor, Sheshe, Ambjente Publike) 2,681,500 Lidhur Kontrata AZ Trading 2,539,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje zbara togëzimi Lidhur Kontrata AZ Trading 497,000.00
ECO Tirana Furnizim me panele druri per rafte për magazinën 387,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 269,900.00
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Materiale Mekanike dhe Hidraulike 774,200 Lidhur Kontrata AZ Trading 590,000
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data