Open Procurement Albania

Blerje vegla mekanike

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Albanian Gas Service Company Sh.a
Autoritet Prokurues Albanian Gas Service Company Sh.a
Objekti i Tenderit Blerje vegla mekanike
Nr. Reference REF-84350-10-19-2023
Vlera / Fondi Limit 3 862 217,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “TrakMar” SHPK
2. “AZ Trading” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AZ Trading
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 170 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-01-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3805080
  Data e lidhjes se kontrates 25-01-2024
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. TrakMar SHPK, per arsye:
  -Ne zbatim te pikes 2 te Vendimit te Komisionit te Prokurimit Publik Nr. 1340, date 20.12.2023.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 6 datë 5 Shkurt 2024
  Më datë 20.11.2023 eshte njoftuar fitues operatori ekonomik “TrakMar” SHPK.

  Më datë 16.01.2024 është njoftuar fitues operatori ekonomik “AZ Trading” SHPK.

  Më datë 01.12.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “2AZ Trading” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “TrakMar” SHPK.

  Më datë 20.12.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “2AZ Trading” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të rishikojë arsyet e kualifikimit sipas konstatimeve të këtij vendimi duke skualifikuar ofertën e operatorit ekonomik “TrakMar” SHPK.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak te Ndryshuar
  Formular Ankimimi “2AZ Trading” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data